Świadectwa działania Boga - Świadectwo byłych Światków Jehowy
Wnikliwy - 2017-05-10, 21:52
Delikatny to ty jesteś cukiereczku
Manna z nieba - 2017-05-11, 08:06
Wnikliwy napisał/a: | Delikatny to ty jesteś cukiereczku |
Wnikliwy do tej pory myślałam, że Twoje zachowanie wynika z bycia SJ, z fanatyzmu.
Natomiast widzę teraz, że to nie kwestia religii, ale kwestia charakteru człowieka i tego co sobą reprezentuje.
Czy naprawdę nie widzisz tego?
Już kiedyś raczyłeś nas tutaj pięknymi słówkami, za które dostałeś ostrzeżenia.
Nerwy Ci puszczają w stosunku do wielu forumowiczów, ale do Cypriana?
Cyprian zwraca się do Ciebie wyjątkowo grzecznie i kulturalnie.
Chce dyskutować poważnie.
Z jego postów widać naprawdę, że jest chrześcijaninem nie tylko z nazwy.
Tak to Ciebie wkurza, że liczy się z rozmówcą, chociaż z nim się nie zgadza i jest delikatny?
Wnikliwy - 2017-05-11, 13:44
Cukiereczek jest zły, a w twoich oczach landrynko tylko ty jesteś dobra. Mało mnie obchodzi co ty o mnie myślisz.
Manna z nieba - 2017-05-11, 17:47
Wnikliwy napisał/a: | Cukiereczek jest zły, a w twoich oczach landrynko tylko ty jesteś dobra. Mało mnie obchodzi co ty o mnie myślisz. |
Kpiarstwo i szyderczy ton nie przekażą niczego mądrego ani w życiu, ani gdziekolwiek, czyli na forum również.
Wnikliwy - 2017-05-11, 19:09
One nic nie mają zamiaru przekazywać. Nie rób sobie dziwnych nadziei.
ps. Jakby Cyprian znowu doczepił się do budowy zdania, to niech pamięta, ze ja sobie tak lubię pisać.
.Cyprian. - 2017-05-11, 19:21
Wnikliwy napisał/a: | One nic nie mają zamiaru przekazywać. Nie rób sobie dziwnych nadziei.
ps. Jakby Cyprian znowu doczepił się do budowy zdania, to niech pamięta, ze ja sobie tak lubię pisać. |
Zapamiętam
Manna z nieba - 2017-05-11, 20:23
Wnikliwy napisał/a: | One nic nie mają zamiaru przekazywać. Nie rób sobie dziwnych nadziei.
|
Nie zrozumiałeś.
Twoje szydercze wypowiedzi przekazują aż nadto, że masz ludzi w czterech literach.
Wnikliwy - 2017-05-11, 21:09
Pobożne twoje życzenia. Doskonale wiesz, że piszesz bzdury. Bardzo często ostatnio piszesz dość dużo tzw. bzdur, a o mojej osobie bardzo bardzo bardzo wiele.
Jakbyś mnie znała
Manna z nieba - 2017-05-11, 22:04
Wnikliwy napisał/a: | Jakbyś mnie znała |
Szkoda. Miałam malutką nadzieję, że się mylę co do Ciebie
Efezjan - 2017-06-29, 00:27
Manna z nieba napisał/a: | Wnikliwy napisał/a: | One nic nie mają zamiaru przekazywać. Nie rób sobie dziwnych nadziei.
|
Nie zrozumiałeś.
Twoje szydercze wypowiedzi przekazują aż nadto, że masz ludzi w czterech literach. |
W końcu my zginiemy w tym ichnim Armagedonie. Tylko oni się uratują. Wnikliwy będzie żył w raju na Ziemi - do czasu, gdy Słońce nie stanie się czerwonym olbrzymem. A potem pewnie będą nowe niebiosa i nowa ziemia i a piać od nowa.
Cyprian napisał/a: |
Poprosiłem go o opinię na ich temat, opinię dotyczącą tego, czy zbór się prowadzi biblijnie. Osoba ta przedstawiła mi swoją opinię, prosząc o to, bym się zbytnio jej opinią nie sugerował i sam sprawdził, jak jest; notabene był to były ŚJ. |
Prowadzi się biblijnie? Co to konkretnie znaczy?
|
|
|