Pojęcia - Sprawiedliwość
BoaDusiciel - 2019-10-17, 13:48
Ty Radek to masz niezwykłą zdolność objaśniania pojęć ...
Czy mogę cię określać terminem "BUWBIK" ?
Czyli Bardzo Uczony w Biblii I Koranie ...
radek - 2019-10-17, 14:28
BoaDusiciel napisał/a: | Ty Radek to masz niezwykłą zdolność objaśniania pojęć ...
Czy mogę cię określać terminem "BUWBIK" ?
Czyli Bardzo Uczony w Biblii I Koranie ... |
Na to pytanie musieli by odpowiedzieć Autorzy tych Pism, ja interpretuję Ich Słowa, owszem ze szczerego serca, ale Jedynie u Boga jest wiedza najprecyzyjniejsza. Staram się promować zgodę między ludźmi. Miło, że Ci się podoba
Mat 23:8 eib "(8) Wy natomiast nie pozwalajcie nazywać się Rabbi. Macie jednego Nauczyciela, a dla siebie nawzajem wszyscy jesteście braćmi."
Quran 57: 11-12
A kto da Bogu piękną pożyczkę, On mu ją odda w dwójnasób, i będzie miał nagrodę szlachetną. W Dniu, kiedy zobaczysz wiernych - mężczyzn i kobiety - i jak światło ich idzie przed nimi i po ich prawej stronie: "Dla was dzisiaj radosna wieść: Ogrody, gdzie w dole płyną strumyki; będziecie tam przebywać na wieki. To jest osiągnięcie ogromne!"
Bobo - 2019-10-17, 15:20
Napluj głupiemu w twarz a on i tak powie, że deszcz pada...
radek - 2019-10-17, 15:30
Mat 12:35 eib "(35) Dobry człowiek z dobrego skarbca wydobywa dobro, a zły człowiek ze złego wydobywa zło."
Łk 13:24 eib "(24) Próbujcie z całych sił wejść przez wąskie drzwi, gdyż mówię wam, wielu będzie starało się wejść — i nie zdołają."
|
|
|