To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl

Ogólne forum dyskusyjne - Zagotowało się!

booris - 2020-05-25, 20:21

Bobo napisał/a:
Spoko Henryk! Powtórzę się: wywal wukę, boorisa, BoaDusiciela a naprawdę będziesz miał na wiele miesięcy spokój. Moja rada naprawdę jest bardzo dobra! :-D
Masz narzędzia ;-)

REGULAMIN FORUM
4. Traktuj innych tak, jak chcesz, by traktowano Ciebie.
7. Rasizm, antysemityzm i inne dyskryminacje nie będą tutaj tolerowane.
10. Zakazuje się prowadzenia prywatnych wojen przeciwko użytkownikom forum.

BoaDusiciel - 2020-05-25, 20:22

wuka napisał/a:
Bobo napisał/a:
wywal wukę

:bardzo_smutny: :buzka: Dziękuję za szczerość.
Dobiłes mnie.
Akurat teraz potrzebowałam odrobiny wsparcia.
Dziękuję.
Nie musisz Henryka obarczać.
Ty mnie wywaliłeś.
https://www.youtube.com/watch?v=iG_MudGAxSo

Daj spokój wuka.
Nie przejmuj się osobnikami o konstrukcji psychicznej uformowanej przez światła, stare i nowe :mrgreen:

Bobo - 2020-05-25, 20:22

wuka napisał/a:
Dobiłes mnie.

NO dobra... twoje łzy mnie zmiękczyły. Pisz w tematach off ale nie bądź taka stanowcza w tematach biblijnych. Jednak booris i BoaDusiciel będą paprać to forum na maxa bo... już nie potrafią inaczej.
Okazuję tobie życzliwość wuka! Wiesz, że jestem fanem wuk! :fiolki:

BoaDusiciel - 2020-05-25, 20:25

booris napisał/a:

10. Zakazuje się prowadzenia prywatnych wojen przeciwko użytkownikom forum.

Właśnie.
W moim odczuciu użytkownik Bobo od kilku dni prowadzi obsesyjną, prywatną wojnę przeciwko kilku użytkownikom, dążąc bezpodstawnie do usunięcia ich z forum.
W dodatku bezprawnie używa czerwonej czcionki :->

veteran - 2020-05-25, 21:04

Bobo napisał/a:
Powtórzę się: wywal wukę, boorisa, BoaDusiciela

Wuka może zostać.

BoaDusiciel - 2020-05-25, 21:06

veteran napisał/a:
Bobo napisał/a:

Wuka może zostać.

Moim zdaniem veteran też chyba może zostać :roll:

veteran - 2020-05-25, 21:06

Henryk napisał/a:
Choć uważam, że to forum dawno straciło swój status biblijny.

Od lat to już nie jest forum biblijne.
Niemniej jednak jak to jest możliwe że dopuszcza się tutaj do głosu ludzi którzy szydzą z BOGA, Z CHRYSTUSA JEZUSA.
Wielki wstyd dla prowadzących to forum. Wielki wstyd.

veteran - 2020-05-25, 21:07

BoaDusiciel napisał/a:
veteran napisał/a:
Bobo napisał/a:

Wuka może zostać.

Moim zdaniem veteran też chyba może zostać :roll:

Mnie akurat nikt stąd nie wyrzuci więc o mnie nie musisz się martwić.

BoaDusiciel - 2020-05-25, 21:09

O wszystkich się martwię.
Taki jestem :->
Zauważ, że nawet Koledze Bobo udzielam chrześcijańskiego upomnienia, żeby przestał naruszać Regulamin.
Robię to w trosce o niego, choć nie zawsze się z nim zgadzam :->

Henryk - 2020-05-25, 21:14

veteran napisał/a:
Niemniej jednak jak to jest możliwe że dopuszcza się tutaj do głosu ludzi którzy szydzą z BOGA, Z CHRYSTUSA JEZUSA.
Wielki wstyd dla prowadzących to forum. Wielki wstyd.

Podzielam Twoje zdanie.
Jednak nie było ono prowadzone przez długi czas przez nikogo.
Panowało bezhołowie, czyli anarchia.

Zapowiedź ukrócenia Tych szyderstw wywołała to, co wywołała.

BoaDusiciel - 2020-05-25, 21:20

Ale nie wyrzucajcie Bobo za to, że notorycznie i jaskrawo narusza p. 15 Regulaminu.
Proszę :-?
Może jeszcze zrozumie, że jest to postępowanie niegodziwe :->

veteran - 2020-05-25, 21:20

Do tej sytuacji zaczęło dochodzić jednak dużo wcześniej zanim prowadzący zniknęli.
I jest rzeczą skandaliczną że pozwolono na szydzenie z Biblii na forum gdzie bazą i punktem odniesienia jest Biblia zasługująca choćby z tego właśnie względu na poszanowanie.

wybrana - 2020-05-25, 22:19

A może nim się kogoś zbanuje, lepiej dać ostrzeżenie. Dane ostrzeżenie powinno mieć dany czas na zmianę i refleksję. Kilka ostrzeżeń obligowało by do innych działań. Mi by było przykro, gdyby automatycznie kogoś tu zabrakło, tak jak było w przypadku użytkowniczki - Luba. Ona chociaż wyrażała swoje poglądy, a nie którzy tylko potrafią krytykować kogoś, a sami nic konstruktywnego nie wyrażają. Uważają, że mają patent na wszechwiedzę. Ja na przykład chciała bym od SJ dowiedzieć się, dlaczego uważają, że oni mają rację i co jest podstawą ich wiary. Ogólnie SJ nie uważam za złych ludzi, bo znam kilku w ich osobistym życiu, i uważam, że starają się żyć zgodnie z Ewangelią. Mają swoje przyjęte wewnętrzne rytuały i obyczaje, ale tak jest we wszystkich instytucjach kościelnych. Jednak raczej starają się nie wyrządzać krzywdy i to jest najwazniejsze
RN - 2020-05-25, 23:27

wybrana napisał/a:
A może nim się kogoś zbanuje, lepiej dać ostrzeżenie. Dane ostrzeżenie powinno mieć dany czas na zmianę i refleksję. Kilka ostrzeżeń obligowało by do innych działań. Mi by było przykro, gdyby automatycznie kogoś tu zabrakło, tak jak było w przypadku użytkowniczki - Luba. Ona chociaż wyrażała swoje poglądy, a nie którzy tylko potrafią krytykować kogoś, a sami nic konstruktywnego nie wyrażają. Uważają, że mają patent na wszechwiedzę. Ja na przykład chciała bym od SJ dowiedzieć się, dlaczego uważają, że oni mają rację i co jest podstawą ich wiary. Ogólnie SJ nie uważam za złych ludzi, bo znam kilku w ich osobistym życiu, i uważam, że starają się żyć zgodnie z Ewangelią. Mają swoje przyjęte wewnętrzne rytuały i obyczaje, ale tak jest we wszystkich instytucjach kościelnych. Jednak raczej starają się nie wyrządzać krzywdy i to jest najwazniejsze

Tak się przecież robi. Na początku ostrzeżenia, a póżniej ban
Luba nie jest zbanowana. Jej kara skończy się chyba w lipcu.

wybrana - 2020-05-25, 23:34

RN napisał/a:
wybrana napisał/a:

Tak się przecież robi. Na początku ostrzeżenia, a póżniej ban
Luba nie jest zbanowana. Jej kara skończy się chyba w lipcu.
Nie, ona otrzymała jednocześnie 4 ostrzeżenia w tym samym dniu. Ja nie staje w niczyjej obronie, ale 4 ostrzeżenia w jednym dniu - to przesada, no chyba, że coś źle pojmuje.