Ogólne forum dyskusyjne - Zagotowało się!
RN - 2020-05-26, 00:02
veteran napisał/a: | Henryk napisał/a: | Choć uważam, że to forum dawno straciło swój status biblijny. |
Od lat to już nie jest forum biblijne.
Niemniej jednak jak to jest możliwe że dopuszcza się tutaj do głosu ludzi którzy szydzą z BOGA, Z CHRYSTUSA JEZUSA.
Wielki wstyd dla prowadzących to forum. Wielki wstyd. |
To forum jest biblijne.
Większość postów dotyczy Biblii.
Czy Tobie się wydaje, że jak się usunie użytkowników wytykających różne błędy w Biblii, to wraz z nimi usuniętę zostaną również te błędy z Biblii.
RN - 2020-05-26, 00:06
wybrana napisał/a: | Nie, ona otrzymała jednocześnie 4 ostrzeżenia w tym samym dniu. Ja nie staje w niczyjej obronie, ale 4 ostrzeżenia w jednym dniu - to przesada, no chyba, że coś źle pojmuje. |
No to jest przesada.
Tym bardziej, że wszystkie mają to samo uzasadnienie.
kansyheniek - 2020-05-26, 16:21
Pani Luba już przy poprzednim banie zasłużyła sobie na ban dożywotni dlatego raz gdzieś napisałem, że jej urlop potrwa dłużej niż 3 miesiące.
Ja nie mam zamiaru cackać z takimi indywiduami. Dosyć tego!
Każdy może się odwołać od moich decyzji.
Życzę powodzenia .
kansyheniek - 2020-05-26, 16:25
Zostawię ten temat otwarty jeszcze chwilę a potem zamknę i dam warna (jednego ) użytkownikowi który go otworzył za porównania do
Obozu Koncentracyjnego i do kapo.
Nie będę tego tolerował.
booris - 2020-05-26, 17:33
Porownanie zdecydowanie nie fair.A co do tematu-nie zamykaj.Bedzie miejsce na wszelkie dramy. Teraz masz wieksze uprawnienia i mozesz przenoscic posty-jesli sie nie myle.
efroni - 2020-05-26, 21:00
To forum jest biblijne .
Błędy w Biblii też są , przecież Biblię pisał człowiek , który nie jest nieomylny, ani nie jest wszystkowiedzący.
Czy kpiny , drwiny , szyderstwa z Jezusa , z Biblii, z wiary sprawią, że te błędy znikną z Biblii?
Henryk - 2020-05-26, 21:25
efroni napisał/a: | Czy kpiny , drwiny , szyderstwa z Jezusa , z Biblii, z wiary sprawią, że te błędy znikną z Biblii? |
Co do kpin i drwin z Jezusa czy Jego Ojca, to zniknie User!
Korn - 2020-05-26, 21:46
Henryk napisał/a: | efroni napisał/a: | Czy kpiny , drwiny , szyderstwa z Jezusa , z Biblii, z wiary sprawią, że te błędy znikną z Biblii? |
Co do kpin i drwin z Jezusa czy Jego Ojca, to zniknie User! |
Jak bym Wam miał doradzać, czy lepiej mnie ukrzyżować czy ukamionować. To prosiłbym grzecznie o ukamionowanie.. Nie martwcie się i tak nie umrę, mam tyle duchowych książek wokół siebie.
Henryk - 2020-05-26, 21:50
Korn napisał/a: | Jak bym Wam miał doradzać, czy lepiej mnie ukrzyżować czy ukamionować. To prosiłbym grzecznie o ukamionowanie.. |
A Tobie co znowu?
Za ubliżanie Mahometowi także byś wyleciał.
Nawet przyłożył bym do tego rękę.
Korn - 2020-05-26, 22:02
Henryk napisał/a: | Korn napisał/a: | Jak bym Wam miał doradzać, czy lepiej mnie ukrzyżować czy ukamionować. To prosiłbym grzecznie o ukamionowanie.. |
A Tobie co znowu?
Za ubliżanie Mahometowi także byś wyleciał.
Nawet przyłożył bym do tego rękę. |
To co napisałeś do mnie...Jest to takie płytkie i miałkie... Jestem pewny, ze nawet Anna by Ci to potwierdziła.
Anna01 - 2020-05-27, 00:43 Temat postu: Re: Zagotowało się!
Korn napisał/a: | Zaszczyciła nas ostatnio Frau Aaufseherin i zaczęła wyznaczać nowych capo. Zrobił się w związku z tym wielki rumor. Ludzie skoczyli sobie do gardeł. Jedni podlizywali się władzy. A drudzy błagali o funkcje capo. Uczy nas ta sytuacja , że natura człowieka się nie zmienia. Tak samo funkcjonowało to w obozach koncentracyjnych. Jedni nadskakiwali drugim.
A Frau się cieszyła i wyrzekła...O jak wspaniale!! są kłótnie i spory...O jak wspaniale..
A na Forum Biblijnym, powinno zależeć na zgodzie...
Takie mam zdanie.
Jakoś te zmiany prowadzą w nicość te dyskusje z pozycji wolnego człowieka.
To tak ku przemyśleniu. To tak dla człowieczeństwa. |
Bardzo chybione, wręcz okropne porównanie z Obozem Koncentracyjnym.
Niemiłe nie dla mnie, nie dla forum, ale dla ludzi, którzy w obozach cierpieli.
Wiedz, że do tej kwestii podchodzę bardzo emocjonalnie (pewnie nie tylko ja) i proszę o odrobinę taktu.
Frau, uważa, że czasami, aby rozładować napiętą sytuację, warto podejść z humorem czy żartem.
Funkcja moderatora jest czasochłonna, stresogenna i pro bono.
A może Ty masz ochotę zostać moderatorem, nie capo tylko MODERATOREM ???
Korn - 2020-05-27, 17:01 Temat postu: Re: Zagotowało się!
Anna01 napisał/a: | Korn napisał/a: | Zaszczyciła nas ostatnio Frau Aaufseherin i zaczęła wyznaczać nowych capo. Zrobił się w związku z tym wielki rumor. Ludzie skoczyli sobie do gardeł. Jedni podlizywali się władzy. A drudzy błagali o funkcje capo. Uczy nas ta sytuacja , że natura człowieka się nie zmienia. Tak samo funkcjonowało to w obozach koncentracyjnych. Jedni nadskakiwali drugim.
A Frau się cieszyła i wyrzekła...O jak wspaniale!! są kłótnie i spory...O jak wspaniale..
A na Forum Biblijnym, powinno zależeć na zgodzie...
Takie mam zdanie.
Jakoś te zmiany prowadzą w nicość te dyskusje z pozycji wolnego człowieka.
To tak ku przemyśleniu. To tak dla człowieczeństwa. |
Bardzo chybione, wręcz okropne porównanie z Obozem Koncentracyjnym.
Niemiłe nie dla mnie, nie dla forum, ale dla ludzi, którzy w obozach cierpieli.
Wiedz, że do tej kwestii podchodzę bardzo emocjonalnie (pewnie nie tylko ja) i proszę o odrobinę taktu.
Frau, uważa, że czasami, aby rozładować napiętą sytuację, warto podejść z humorem czy żartem.
Funkcja moderatora jest czasochłonna, stresogenna i pro bono.
A może Ty masz ochotę zostać moderatorem, nie capo tylko MODERATOREM ??? |
Wiele dobrych słów napisałaś do mnie. Tak się zastanawiałem czy będzie mi dane Ci odpowiedzieć. Analizując Cię w myślach, potrafiłem sobie wyobrazić, taką właśnie albo dość zbliżoną Twoją odpowiedź do mnie. Co jest bardzo miłe dla mnie.
Dlaczego? jak sama dobrze wiesz, ostatnio mocno ograniczono naszą wolność różnymi dekretami i obostrzeniami.
I nagle znienacka i nie wiem dlaczego teraz, wprowadzono obostrzenia nawet na to wirtualne forum.
Zareagowałem jako typ wolnościowca, w dość przejaskrawionej formie.
To taka forma ponad czasowa i globalna dla wszystkich. Nawet dla adminów z konkurencyjnych for, czasem zaglądających z ciekawości na to forum.
Wbrew wszystkiemu jak myślisz, to nie było bezpośrednio do Ciebie jako człowieka, widać ugodowego, a trzeba przyznać, że na żadnym innym forum biblijnym, nie ma takiego pluralizmu jak na tym, które sama administrujesz.
To co napisałem, jest sprzeciwem wobec realnemu systemowi. Postępującej utraty wolności i możliwości swobodnej wypowiedzi. Przekazania własnych myśli.
Szkoda tylko, że to wszystko zostało tak sformułowane z użyciem Twojej osoby.
Wiem, że to wszystko rozumiesz.
amiko - 2020-05-27, 19:05
Anna jest Archaniołem przybyłym z Nieba, który ze słowiańską duszą wcielił się w fizyczne ciało. Proszę o wzięcie pod uwagę tego, co piszecie do Anny i do innych osób. Każdy wpis ma swoją energię, która dziesięć razy zwiększona, wraca do tej osoby.
Anna01 - 2020-05-27, 19:56
amiko napisał/a: | Anna jest Archaniołem przybyłym z Nieba, który ze słowiańską duszą wcielił się w fizyczne ciało. Proszę o wzięcie pod uwagę tego, co piszecie do Anny i do innych osób. Każdy wpis ma swoją energię, która dziesięć razy zwiększona, wraca do tej osoby. |
Amiko, bez przesady, jaki tam ze mnie Archanioł
Chociaż moi synowie składając mi życzenia na Dzień Matki, powiedzieli, że jestem ich największym przyjacielem i ..... Aniołem Stróżem
wuka - 2020-05-27, 20:06
No i coś w tym jest. Sama widzę i doświadczam całkiem realnego duchowego wsparcia. Dzięki Annie dziś tu jestem.
I będę, jak by ktoś pytał. Nie miejcie złudzeń, Bobo itp.
|
|
|