|
Forum biblijne
Owocem ducha jest: miłość, radość, pokój, cierpliwość, uprzejmość, dobroć, wierność. (List do Galatów 5:21-22)
|
Nowy, chrześcijański kanał na YT z wieloma informacjami |
Autor |
Wiadomość |
woroniecka
|
Wysłany: 2013-05-14, 18:18 Nowy, chrześcijański kanał na YT z wieloma informacjami
|
|
|
Hej, chciałabym Was wszystkich zaprosić na mój nowo otwarty kanał na YouTube gdzie wklejam tłumaczenia, najbardziej wartościowych wg mnie, dokumentów/reportaży/filmików, które oglądałam. Póki co dodałam 3, już niedługo dużo dużo więcej! Zachęcam do obejrzenia i subskrybowania (robię to na Chwałę Bożą!), może coś się nowego dowiecie, może zdziwicie, może poczujecie chęć podesłania ich innym by zastanowili się nad wieloma sprawami, być może nawet nawrócić, pozdrawiam
http://www.youtube.com/user/ObudzSie7
Jeżeli uważacie że coś jest wartego tłumaczenia to dajcie znać, a się tym zajmę :) |
|
|
|
 |
Pietnas
Krzyż i sztylet

Wyznanie: Protestant
|
Wysłany: 2013-07-06, 17:16 Re: Nowy, chrześcijański kanał na YT z wieloma informacjami
|
|
|
woroniecka napisał/a: |
Jeżeli uważacie że coś jest wartego tłumaczenia to dajcie znać, a się tym zajmę :) |
Witaj woroniecka!
Miło z Twojej strony o tym wiedzieć. Niedawno kogoś takiego mi brakowało, ale 9RP zaspokoił już moją potrzebę.
Ale zapamiętam
Oczywiście również za info Twojego kanału dzięki. Mnie już na pierwszy rzut oka zaiteresował. |
_________________ Biblię napisali lidzie którzy spotkali Boga. Pisali dla swojego pokolenia wprawdzie, ale my współcześni korzystamy z tego Słowa, zwłaszcza chrześcijanie.
www.pozdrowienie.vgh.pl |
Ostatnio zmieniony przez Pietnas 2013-07-06, 17:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
woroniecka
|
Wysłany: 2013-07-06, 17:32
|
|
|
Kto to 9RP? :) Chętnie zajrzę |
|
|
|
 |
Pietnas
Krzyż i sztylet

Wyznanie: Protestant
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|