|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
Delegalizacja ??? |
Autor |
Wiadomość |
Jachu
cichy,pokorny
Pomógł: 445 razy Wiek: 90 Dołączył: 09 Lis 2008 Posty: 10727 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2017-04-22, 10:17
|
|
|
efroni napisał/a: | Drukowanie Biblii /np. w takim miejscu/ z doskonałością nie ma nic wspólnego |
E tam. Można by podać przykłady wielu,wielu innych,nie mniej imponujących miejsc na świecie,gdzie też interpretują Biblię "po uważniu" |
_________________ (36) Ale powiadam wam, iż z każdego słowa próżnego, które by mówili ludzie, dadzą z niego liczbę w dzień sądny; (37) Albowiem z mów twoich będziesz usprawiedliwiony, i z mów twoich będziesz osądzony. Ew. Mat.12 rozdz. |
|
|
|
 |
efroni
Pomógł: 278 razy Wiek: 63 Dołączył: 11 Kwi 2013 Posty: 2304
|
Wysłany: 2017-04-22, 10:48
|
|
|
Jachu napisał/a: | efroni napisał/a: | Drukowanie Biblii /np. w takim miejscu/ z doskonałością nie ma nic wspólnego |
E tam. Można by podać przykłady wielu,wielu innych,nie mniej imponujących miejsc na świecie,gdzie też interpretują Biblię "po uważniu" |
To też z doskonałością nie ma nic wspólnego . |
_________________ ...ten lud zbliża się do mnie swoimi ustami i czci mnie swoimi wargami, a jego serce jest daleko ode mnie, tak że ich bojaźń przede mną jest wyuczonym przepisem ludzkim...
Nie wierz w ani jedno moje słowo ale sam(a) badaj , sprawdzaj , doświadczaj czy się rzeczy
aby tak mają |
|
|
|
 |
Jachu
cichy,pokorny
|
Wysłany: 2017-04-22, 11:03
|
|
|
efroni napisał/a: | To też z doskonałością nie ma nic wspólnego . |
Dla Ciebie i mnie,może nie,ale jest wielu,wielu,nawet" przewielu" takich,którzy uważają,że to genialna działalność,- ich działalność. |
_________________ (36) Ale powiadam wam, iż z każdego słowa próżnego, które by mówili ludzie, dadzą z niego liczbę w dzień sądny; (37) Albowiem z mów twoich będziesz usprawiedliwiony, i z mów twoich będziesz osądzony. Ew. Mat.12 rozdz. |
|
|
|
 |
Jachu
cichy,pokorny
|
Wysłany: 2017-05-06, 17:15
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=99_H2ms5054 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|