Przepych !! |
Autor |
Wiadomość |
wuka
Pomogła: 255 razy Wiek: 68 Dołączyła: 25 Cze 2016 Posty: 4079
|
Wysłany: 2019-05-20, 18:24
|
|
|
Quinque napisał/a: | Nie ma czegoś takiego jak hierarchowie Kościoła rzymskokatolickiego. Jak już się tego dowiesz to wróć do dyskusji |
Dawno temu był taki czeski serial w którym powiedziano: gdyby głupota miała skrzydła to ... Quinque fruwałby jak gołębica.
Szpital na peryferiach - Gołębica https://www.youtube.com/watch?v=cvMl9YNqYiY |
|
|
|
 |
Yarpen Zirgin
Katolik

Wyznanie: Kościół katolicki
Pomógł: 16 razy Wiek: 45 Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 15743
|
Wysłany: 2019-05-20, 18:32
|
|
|
wuka napisał/a: | Aha...ode mnie już żadnych dowodów nie będzie. | Czyli jesteś zwykłym oszczercą.
I jeszcze jedno: Nie muszę udowadniać cudzych pomysłów na temat tego, co rzekomo głoszę. |
_________________ Udowadnia się winę, a nie niewinność.
Aha... Nie licz na moją odpowiedź na złośliwości, szyderstwa i próby zmiany tematu. |
|
|
|
 |
wuka
|
Wysłany: 2019-05-20, 18:41
|
|
|
Yarpen Zirgin napisał/a: | wuka napisał/a: | Aha...ode mnie już żadnych dowodów nie będzie. | Czyli jesteś zwykłym oszczercą.
I jeszcze jedno: Nie muszę udowadniać cudzych pomysłów na temat tego, co rzekomo głoszę. |
Nie jeste oszczercą.
Sam pisałeś, że apostołowie ustnie przekazali o dogmatach to nie wij się jak kłamca tylko dawaj. Raz ty coś udowodnij, bo wasze dogmaty maryjne to zwykłe brednie. Z duszą i ciałem do nieba. Kto, który apostoł o tym poinformował twój KrK.
Zbyt łatwo przychodzi ci wszystkich dyskutantów po kątach rozstawiać. Tobie wolno nas obrażać, ubliżać, wyzywać od kłamców, domagac się dowodów, ale ty milordzie nie musisz nic nikomu udowodnić. Otwórz oczy i spójrz na pałace waszych biskupów. Czy nie wiesz o majbachach Rydzyka, któe mu bezdomny podarował. Kto tu z kogo robi głupka.
Wstydź się wraz z twoimi guru. Wstyd i hańba. Powinniście w worach pokutnych tarzać się w popiele, a nie pyskować i tych co wam mówią prawdę wyzwiskami obrzucać. |
|
|
|
 |
Yarpen Zirgin
Katolik

Wyznanie: Kościół katolicki
Pomógł: 16 razy Wiek: 45 Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 15743
|
Wysłany: 2019-05-20, 18:50
|
|
|
Naucz się czytać ze zrozumieniem. |
_________________ Udowadnia się winę, a nie niewinność.
Aha... Nie licz na moją odpowiedź na złośliwości, szyderstwa i próby zmiany tematu. |
|
|
|
 |
wuka
|
Wysłany: 2019-05-20, 18:52
|
|
|
Yarpen Zirgin napisał/a: | Naucz się czytać ze zrozumieniem. |
Tak jest proszę pana. Czy mogę się odmeldować?
|
|
|
|
 |
Quinque

Wyznanie: Katolickie - obrządek łaciński
|
Wysłany: 2019-05-20, 19:10
|
|
|
wuka napisał/a: | Quinque napisał/a: | Nie ma czegoś takiego jak hierarchowie Kościoła rzymskokatolickiego. Jak już się tego dowiesz to wróć do dyskusji |
Dawno temu był taki czeski serial w którym powiedziano: gdyby głupota miała skrzydła to ... Quinque fruwałby jak gołębica.
Szpital na peryferiach - Gołębica https://www.youtube.com/watch?v=cvMl9YNqYiY |
Tak jak mówię. Wróć do wątku jak już się dowiesz że istnieje hierarchia KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO. A żadnej hierarchii Kościoła Rzymskokatolickiego nie ma
Pragnę zauważyć iż przedstawiłem BIBLIJNY dowód na nieomylność papieską. Czy wuka go przyjęła? Oczywiście że nie. W innym wątku przedstawiłem dowody na to że II wieku napisano o tym iż chrześcijańskie spożywają prawdziwe ciało i krew Chrystusa. Czy wuka przyjęła to do wiadomości? Nie. Dalej powtarzała brednie o tym iż Eucharystię wprowadzono w XII wieku. Przecież nie od dziś wiadomo że dyskusja z protestantami nie ma sensu |
_________________ "Bękart diabła czy dziecko Boże. Stara gwardia czy cyber młodzież
Kto kręci globem? Iluminacja, masońskie loże
Czarna magia, zdefiniuj chorobę. Jaka jest prawda za c$#j się nie dowiesz" |
|
|
|
 |
Henryk
|
Wysłany: 2019-05-20, 20:06
|
|
|
Quinque napisał/a: | . A żadnej hierarchii Kościoła Rzymskokatolickiego nie ma |
A co poeta miał na myśli? |
|
|
|
 |
Quinque

|
Wysłany: 2019-05-20, 22:06
|
|
|
A to że nie odróżniacie obrządku w obrębie wyznania od samego wyznania |
_________________ "Bękart diabła czy dziecko Boże. Stara gwardia czy cyber młodzież
|
|
|
 |
wuka
|
|
|
|
 |
Quinque

|
Wysłany: 2019-05-21, 12:54
|
|
|
A może zaczniesz z nami dyskutowa, zamiast wrzucać jakieś filmiki? |
|
|
|
 |
wuka
|
Wysłany: 2019-05-21, 14:35
|
|
|
Quinque napisał/a: | A może zaczniesz z nami dyskutowa, zamiast wrzucać jakieś filmiki? |
Z wami dyskutować? O czym?
Oglądałaś ten "jakiś filmik"? Jak skończysz to daj znać, porozmawiamy.
Film, jak najbardziej na temat i dużo więcej. |
|
|
|
 |
Quinque

|
Wysłany: 2019-05-21, 14:36
|
|
|
Takich gównianych filmikow oglądałem wsytarzczająco wiele by nie musieć ich oglądać znowu. A to jest forum dyskusyjne |
|
|
|
 |
wybrana
wybrana
Wyznanie: chrześcijanka
Pomogła: 95 razy Dołączyła: 17 Mar 2017 Posty: 1751 Skąd: Polska
|
|
|
|
 |
wuka
|
Wysłany: 2019-05-21, 14:42
|
|
|
Quinque napisał/a: | Takich gównianych filmikow oglądałem wsytarzczająco wiele by nie musieć ich oglądać znowu. A to jest forum dyskusyjne |
Czego ty chcesz?! Fakty, udokumentowane, same fakty. Potwierdzenia przez księży, przez samego waszego papieża.
Przecież mówię, że z katolikami w ogóle się nie da rozmawiać. Nie odzywaj się do mnie nigdy więcej. Taki sam gówniany jesteś jak te filmiki. |
|
|
|
 |
wuka
|
Wysłany: 2019-05-21, 14:44
|
|
|
Widziałam. Też na pewno gówniany - tak ci napisze to coś zwane czinkłe |