Zamknięty przez: kansyheniek 2020-05-28, 05:09 |
Zagotowało się! |
Autor |
Wiadomość |
booris
Wyznanie: Dub & Motocykl
Pomógł: 180 razy Dołączył: 17 Kwi 2015 Posty: 3027 Skąd: Amsterdam,Londyn,Barcelona
|
Wysłany: 2020-05-25, 19:21
|
|
|
Bobo napisał/a: | Spoko Henryk! Powtórzę się: wywal wukę, boorisa, BoaDusiciela a naprawdę będziesz miał na wiele miesięcy spokój. Moja rada naprawdę jest bardzo dobra!
Masz narzędzia |
REGULAMIN FORUM
4. Traktuj innych tak, jak chcesz, by traktowano Ciebie.
7. Rasizm, antysemityzm i inne dyskryminacje nie będą tutaj tolerowane.
10. Zakazuje się prowadzenia prywatnych wojen przeciwko użytkownikom forum. |
_________________ Mówię tylko do tych którzy chcą mnie słuchać
Ci którzy nie chcą nie obchodzą mnie
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
Ściana i tak zawsze swoje wie
https://www.youtube.com/watch?v=Hbq5UyaM8sk |
|
|
|
 |
BoaDusiciel
Wyznanie: Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego
|
Wysłany: 2020-05-25, 19:22
|
|
|
wuka napisał/a: | Bobo napisał/a: | wywal wukę |
Dziękuję za szczerość.
Dobiłes mnie.
Akurat teraz potrzebowałam odrobiny wsparcia.
Dziękuję.
Nie musisz Henryka obarczać.
Ty mnie wywaliłeś.
https://www.youtube.com/watch?v=iG_MudGAxSo |
Daj spokój wuka.
Nie przejmuj się osobnikami o konstrukcji psychicznej uformowanej przez światła, stare i nowe |
_________________ Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego |
|
|
|
 |
Bobo

|
Wysłany: 2020-05-25, 19:22
|
|
|
wuka napisał/a: | Dobiłes mnie. |
NO dobra... twoje łzy mnie zmiękczyły. Pisz w tematach off ale nie bądź taka stanowcza w tematach biblijnych. Jednak booris i BoaDusiciel będą paprać to forum na maxa bo... już nie potrafią inaczej.
Okazuję tobie życzliwość wuka! Wiesz, że jestem fanem wuk! |
_________________ Oszołomstwu mówię NIE! |
|
|
|
 |
BoaDusiciel
|
Wysłany: 2020-05-25, 19:25
|
|
|
booris napisał/a: |
10. Zakazuje się prowadzenia prywatnych wojen przeciwko użytkownikom forum. |
Właśnie.
W moim odczuciu użytkownik Bobo od kilku dni prowadzi obsesyjną, prywatną wojnę przeciwko kilku użytkownikom, dążąc bezpodstawnie do usunięcia ich z forum.
W dodatku bezprawnie używa czerwonej czcionki |
|
|
|
 |
veteran
|
Wysłany: 2020-05-25, 20:04
|
|
|
Bobo napisał/a: | Powtórzę się: wywal wukę, boorisa, BoaDusiciela |
Wuka może zostać. |
_________________ Łk. 15:19
I nie jestem godzien więcej być nazywany synem twoim, uczyń mię jako jednego z najemników twoich.
(BG) |
|
|
|
 |
BoaDusiciel
|
Wysłany: 2020-05-25, 20:06
|
|
|
veteran napisał/a: | Bobo napisał/a: | Powtórzę się: wywal wukę, boorisa, BoaDusiciela |
Wuka może zostać. |
Moim zdaniem veteran też chyba może zostać |
|
|
|
 |
veteran
|
Wysłany: 2020-05-25, 20:06
|
|
|
Henryk napisał/a: | Choć uważam, że to forum dawno straciło swój status biblijny. |
Od lat to już nie jest forum biblijne.
Niemniej jednak jak to jest możliwe że dopuszcza się tutaj do głosu ludzi którzy szydzą z BOGA, Z CHRYSTUSA JEZUSA.
Wielki wstyd dla prowadzących to forum. Wielki wstyd. |
I nie jestem godzien więcej być nazywany synem twoim, uczyń mię jako jednego z najemników twoich.
(BG) |
Ostatnio zmieniony przez veteran 2020-05-25, 20:07, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
veteran
|
Wysłany: 2020-05-25, 20:07
|
|
|
BoaDusiciel napisał/a: | veteran napisał/a: | Bobo napisał/a: | Powtórzę się: wywal wukę, boorisa, BoaDusiciela |
Wuka może zostać. |
Moim zdaniem veteran też chyba może zostać |
Mnie akurat nikt stąd nie wyrzuci więc o mnie nie musisz się martwić. |
(BG) |
|
|
|
 |
BoaDusiciel
|
Wysłany: 2020-05-25, 20:09
|
|
|
O wszystkich się martwię.
Taki jestem
Zauważ, że nawet Koledze Bobo udzielam chrześcijańskiego upomnienia, żeby przestał naruszać Regulamin.
Robię to w trosce o niego, choć nie zawsze się z nim zgadzam |
|
|
|
 |
Henryk
|
Wysłany: 2020-05-25, 20:14
|
|
|
veteran napisał/a: | Niemniej jednak jak to jest możliwe że dopuszcza się tutaj do głosu ludzi którzy szydzą z BOGA, Z CHRYSTUSA JEZUSA.
Wielki wstyd dla prowadzących to forum. Wielki wstyd. |
Podzielam Twoje zdanie.
Jednak nie było ono prowadzone przez długi czas przez nikogo.
Panowało bezhołowie, czyli anarchia.
Zapowiedź ukrócenia Tych szyderstw wywołała to, co wywołała. |
|
|
|
 |
BoaDusiciel
|
Wysłany: 2020-05-25, 20:20
|
|
|
Ale nie wyrzucajcie Bobo za to, że notorycznie i jaskrawo narusza p. 15 Regulaminu.
Proszę
Może jeszcze zrozumie, że jest to postępowanie niegodziwe |
|
|
|
 |
veteran
|
Wysłany: 2020-05-25, 20:20
|
|
|
Do tej sytuacji zaczęło dochodzić jednak dużo wcześniej zanim prowadzący zniknęli.
I jest rzeczą skandaliczną że pozwolono na szydzenie z Biblii na forum gdzie bazą i punktem odniesienia jest Biblia zasługująca choćby z tego właśnie względu na poszanowanie. |
(BG) |
|
|
|
 |
wybrana
wybrana
Wyznanie: chrześcijanka
Pomogła: 95 razy Dołączyła: 17 Mar 2017 Posty: 1751 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2020-05-25, 21:19
|
|
|
A może nim się kogoś zbanuje, lepiej dać ostrzeżenie. Dane ostrzeżenie powinno mieć dany czas na zmianę i refleksję. Kilka ostrzeżeń obligowało by do innych działań. Mi by było przykro, gdyby automatycznie kogoś tu zabrakło, tak jak było w przypadku użytkowniczki - Luba. Ona chociaż wyrażała swoje poglądy, a nie którzy tylko potrafią krytykować kogoś, a sami nic konstruktywnego nie wyrażają. Uważają, że mają patent na wszechwiedzę. Ja na przykład chciała bym od SJ dowiedzieć się, dlaczego uważają, że oni mają rację i co jest podstawą ich wiary. Ogólnie SJ nie uważam za złych ludzi, bo znam kilku w ich osobistym życiu, i uważam, że starają się żyć zgodnie z Ewangelią. Mają swoje przyjęte wewnętrzne rytuały i obyczaje, ale tak jest we wszystkich instytucjach kościelnych. Jednak raczej starają się nie wyrządzać krzywdy i to jest najwazniejsze |
_________________ JEZUS MOIM ZBAWCĄ |
|
|
|
 |
RN

Wyznanie: Wiara Naturalna (Deizm)
Pomógł: 310 razy Dołączył: 25 Paź 2013 Posty: 5125 Skąd: Ziemia Łódzka
|
Wysłany: 2020-05-25, 22:27
|
|
|
wybrana napisał/a: | A może nim się kogoś zbanuje, lepiej dać ostrzeżenie. Dane ostrzeżenie powinno mieć dany czas na zmianę i refleksję. Kilka ostrzeżeń obligowało by do innych działań. Mi by było przykro, gdyby automatycznie kogoś tu zabrakło, tak jak było w przypadku użytkowniczki - Luba. Ona chociaż wyrażała swoje poglądy, a nie którzy tylko potrafią krytykować kogoś, a sami nic konstruktywnego nie wyrażają. Uważają, że mają patent na wszechwiedzę. Ja na przykład chciała bym od SJ dowiedzieć się, dlaczego uważają, że oni mają rację i co jest podstawą ich wiary. Ogólnie SJ nie uważam za złych ludzi, bo znam kilku w ich osobistym życiu, i uważam, że starają się żyć zgodnie z Ewangelią. Mają swoje przyjęte wewnętrzne rytuały i obyczaje, ale tak jest we wszystkich instytucjach kościelnych. Jednak raczej starają się nie wyrządzać krzywdy i to jest najwazniejsze |
Tak się przecież robi. Na początku ostrzeżenia, a póżniej ban
Luba nie jest zbanowana. Jej kara skończy się chyba w lipcu. |
_________________ JESZCZE SIĘ TAKI NIE NARODZIŁ, CO BY OPOWIEŚCI BIBLIJNE POGODZIŁ |
|
|
|
 |
wybrana
wybrana
Wyznanie: chrześcijanka
Pomogła: 95 razy Dołączyła: 17 Mar 2017 Posty: 1751 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2020-05-25, 22:34
|
|
|
RN napisał/a: | wybrana napisał/a: | A może nim się kogoś zbanuje, lepiej dać ostrzeżenie. Dane ostrzeżenie powinno mieć dany czas na zmianę i refleksję. Kilka ostrzeżeń obligowało by do innych działań. Mi by było przykro, gdyby automatycznie kogoś tu zabrakło, tak jak było w przypadku użytkowniczki - Luba. Ona chociaż wyrażała swoje poglądy, a nie którzy tylko potrafią krytykować kogoś, a sami nic konstruktywnego nie wyrażają. Uważają, że mają patent na wszechwiedzę. Ja na przykład chciała bym od SJ dowiedzieć się, dlaczego uważają, że oni mają rację i co jest podstawą ich wiary. Ogólnie SJ nie uważam za złych ludzi, bo znam kilku w ich osobistym życiu, i uważam, że starają się żyć zgodnie z Ewangelią. Mają swoje przyjęte wewnętrzne rytuały i obyczaje, ale tak jest we wszystkich instytucjach kościelnych. Jednak raczej starają się nie wyrządzać krzywdy i to jest najwazniejsze |
Tak się przecież robi. Na początku ostrzeżenia, a póżniej ban
Luba nie jest zbanowana. Jej kara skończy się chyba w lipcu. | Nie, ona otrzymała jednocześnie 4 ostrzeżenia w tym samym dniu. Ja nie staje w niczyjej obronie, ale 4 ostrzeżenia w jednym dniu - to przesada, no chyba, że coś źle pojmuje. |
_________________ JEZUS MOIM ZBAWCĄ |
|
|
|
 |
|