|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
DOWODY POTWIERDZAJA BIBLIJNA HISTORIE O ADAMIE I EWIE |
Autor |
Wiadomość |
Jachu
cichy,pokorny
Pomógł: 445 razy Wiek: 94 Dołączył: 09 Lis 2008 Posty: 10693 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2018-12-27, 15:56
|
|
|
Quinque napisał/a: | Jak widać ta pani nie ma pojęcia o czym mówi ale nie przeszkadza jej to mieć opinii |
" ta pani" już od półtora roku nie udziela się na Forum,a dostaje jakieś brzydkie komentarze.
Ech ci młodzi,gniewni,ponadto za szybcy,aby myśleć i być chociaż trochę przyzwoitymi.
|
_________________ (36) Ale powiadam wam, iż z każdego słowa próżnego, które by mówili ludzie, dadzą z niego liczbę w dzień sądny; (37) Albowiem z mów twoich będziesz usprawiedliwiony, i z mów twoich będziesz osądzony. Ew. Mat.12 rozdz. |
|
|
|
|
booris
Wyznanie: Dub & Motocykl
Pomógł: 180 razy Dołączył: 17 Kwi 2015 Posty: 3022 Skąd: Amsterdam,Londyn,Barcelona
|
Wysłany: 2018-12-27, 21:27
|
|
|
Quinque napisał/a: | Nie bełkocz. Wielokrotnie pisałem o tym że KK nigdy żadnej ewolucji nie przyjął. Jak masz problem z czytaniem ze zrozumieniem to już nie moje problem |
Fakt,ze wielokrotnie o czyms pisales nie oznacza,ze masz racje.A jezeli wymagasz czytania ze zrozumieniem,pisz zrozumiale.
Quinque napisał/a: | napisał/a:
Poprosze o cos sensownego o tym,ze ta wiara ma sens
Napewno większy niż świecki humanizm |
Nie belkocz,bo nie o to pytalem.Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? |
_________________ Mówię tylko do tych którzy chcą mnie słuchać
Ci którzy nie chcą nie obchodzą mnie
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
Ściana i tak zawsze swoje wie
https://www.youtube.com/watch?v=Hbq5UyaM8sk |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|