|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
Kobiety w Biblii .... |
Autor |
Wiadomość |
rol23
Wyznanie: Bóg YHWH i Syn Boży Jezus
Pomógł: 23 razy Dołączył: 02 Sty 2016 Posty: 1587 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2017-04-08, 09:33
|
|
|
booris napisał/a: | rol23 napisał/a: |
Widać, że znowu czegoś nie zrozumiałeś. Ale możesz pytać, to spróbuję wytłumaczyć. |
Zabawny jestes. |
Staram się, choć jest to drugorzędne. Najważniejsza jest prawda, którą staram się tu przedstawiać na forum. |
_________________ Poznacie prawdę, a prawda was wyzwoli (J 8,32 ) |
|
|
|
|
booris
Wyznanie: Dub & Motocykl
Pomógł: 180 razy Dołączył: 17 Kwi 2015 Posty: 3022 Skąd: Amsterdam,Londyn,Barcelona
|
Wysłany: 2017-04-08, 12:02
|
|
|
rol23 napisał/a: | Staram się, choć jest to drugorzędne. Najważniejsza jest prawda, którą staram się tu przedstawiać na forum. |
Przedstawienie robisz,to fakt. A co do prawdy...wynik twoich staran jakos malo widoczny.
Pozdrow zony. |
_________________ Mówię tylko do tych którzy chcą mnie słuchać
Ci którzy nie chcą nie obchodzą mnie
Po co mam czas tracić na mówienie do ściany
Ściana i tak zawsze swoje wie
https://www.youtube.com/watch?v=Hbq5UyaM8sk |
|
|
|
|
radek
mężczyzna
Pomógł: 284 razy Wiek: 41 Dołączył: 03 Sty 2013 Posty: 2996 Skąd: Choszczno
|
Wysłany: 2018-06-27, 11:40 Nierządnica Babilon
|
|
|
Nierządnica z Objawienia to ta, co zrodziła w sposób cielesny, tego co cielesnego sposobu płodzenia nie potwierdził. Los cielesnego sposobu płodzenia zależy od sądu słowa nad nierządnicą
Rev 17:1-2 eib "(1) Wtedy podszedł do mnie jeden z siedmiu aniołów mających siedem czasz i powiedział: Chodź, pokażę ci sąd nad wielką nierządnicą. Rozsiadła się ona nad wieloma wodami. (2) Królowie ziemi uprawiali z nią nierząd. Winem jej rozpusty upili się również mieszkańcy ziemi."
O jej synu mówi też Quran, nazywając go nie mężem, lecz towarzyszem. Gwiazda planety bez tej osoby zapada się
Quran 53:1-4
Na gwiazdę, kiedy ona zapada!
Nie zeszedł z drogi wasz towarzysz ani też nie błądzi.
On nie mówi pod wpływem namiętności.
To jest tylko objawienie, które mu zostało zesłane. |
_________________ Lewa szala już nie wzbiera, Prawa decyduje teraz
Mat 3:2 eib "(2) (...) Królestwo Niebios jest blisko."
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|