|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
Przekazy duchowej wiedzy |
Autor |
Wiadomość |
amiko

Wyznanie: Słowianin
|
Wysłany: 2020-04-10, 09:25 Przekazy duchowej wiedzy
|
|
|
ratao napisał/a: | Raport Narady Federacji Galaktycznej i Co Czeka Ziemię i Ludzi? Przekaz Plejadian - 55:43 z dnia 9.04.2020
|
|
_________________ Bo ja nie wstydzę się ewangelii chrystusowej o obecnym w nas wszystkich Chrystusie,Słowie Bożym (Kol.1.24-28).Jest On bowiem mocą i Mądrością Bożą (1 Kor.1.24) ku zbawieniu dla każdego wierzącego, najpierw dla Żyda, potem dla Greka. |
|
|
|
 |
amiko

|
Wysłany: 2020-04-21, 11:08
|
|
|
34. Pieczęci kościelne i inne. Jak działają i jak je ściągać
- Chrzest - pieczęć na koronę (odcięcie od Źródła i podpięcie pod kościół), i też na 3 oko,
- Komunia - pieczęć na serce, kanibalizm, blokada uczuć wyższych uczuć,
- Bierzmowanie - zamknięcie 3 oka, widzenia i intuicji
- Małżeństwo - pieczęć na podstawę, połączenie podstaw pary i odsysanie wszystkiego, co się tam stanie na kościół,
- Ostatnie namaszczenie - bilet w zaświatach na przejęcie na tą samą drogę, |
_________________ Bo ja nie wstydzę się ewangelii chrystusowej o obecnym w nas wszystkich Chrystusie,Słowie Bożym (Kol.1.24-28).Jest On bowiem mocą i Mądrością Bożą (1 Kor.1.24) ku zbawieniu dla każdego wierzącego, najpierw dla Żyda, potem dla Greka. |
|
|
|
 |
wuka
Pomogła: 255 razy Wiek: 68 Dołączyła: 25 Cze 2016 Posty: 4079
|
Wysłany: 2020-04-21, 11:22
|
|
|
O tych pieczęciach już gdzieś czytałam i coś w tym jest. Posłucham później. |
|
|
|
 |
amiko

|
Wysłany: 2020-04-23, 20:10
|
|
|
282-PL Marlena, Bierzmowanie - pieczętowanie obcych programów - Hipnoza Regresyjna Milena Karpinska•Apr 22, 2020
56:40 - Podczas bierzmowania , w Marlenie został zainstalowany implant z kodami, zablokowanie świadomości, aby w przyszłości nie potrafiła się uwolnić z tego zniewolenia przez gadzie istoty. Stała się inkubatorem dla gadzich istot, co bardzo szkodliwie wpływało na jej życie. |
|
|
|
 |
amiko

|
Wysłany: 2020-04-29, 08:24
|
|
|
Pan Sławek od ojca Pio cz 7 - 8 ( konferencja)
|
|
|
|
 |
wybrana
wybrana
Wyznanie: chrześcijanka
Pomogła: 95 razy Dołączyła: 17 Mar 2017 Posty: 1751 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2020-04-29, 10:21
|
|
|
Ratao, no tutaj to już prawdziwy odlot. NawetMatucha przewyższa. |
_________________ JEZUS MOIM ZBAWCĄ |
|
|
|
 |
amiko

|
Wysłany: 2020-04-29, 12:49
|
|
|
wybrana napisał/a: | Ratao, no tutaj to już prawdziwy odlot. NawetMatucha przewyższa. |
Co masz na myśli? |
|
|
|
 |
Marius Bienius

Pomógł: 58 razy Wiek: 43 Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 1012 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 2020-04-29, 13:48
|
|
|
Federacja Galaktyczna, energia Plejadian i Arkturian, kontaktowanie się z Plejadianami, rozmawianie z własnym DNA, odbieranie energii od Matki Ziemi…
K***a, że też nie szkoda ludziom czasu na takie wysrywy.
Pani oczywiście w swoim poprzednim wcieleniu była kapłanką na Atlantydzie… a jakże
jak wszyscy, którzy twierdzą, że mają inne wcielenia — zawsze byli kimś ważnym.
Ciekawe, że nikt nie był rolnikiem, który babrał się w gównie w Mezopotamii.
Czy Plejadianie przekazali jej już jakieś informacje na temat systemu planetarnego w jakim żyją?
Albo może coś, co ludziom jest na prawdę potrzebne — na przykład informacje na temat kontrolowanej syntezy jądrowej?
 |
_________________ "Zobaczyć świat w ziarnku piasku, niebiosa w jednym kwiecie z lasu,
W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, w godzinie nieskończoność czasu" |
|
|
|
 |
Krystian

Wyznanie: Chrystianin
Pomógł: 106 razy Wiek: 50 Dołączył: 17 Gru 2011 Posty: 4197
|
Wysłany: 2020-04-30, 21:03
|
|
|
Marius Bienius napisał/a: | Federacja Galaktyczna, energia Plejadian i Arkturian, kontaktowanie się z Plejadianami, rozmawianie z własnym DNA, odbieranie energii od Matki Ziemi…
|
Nie przejmuj się
idiotów na ziemi nigdy nie brakowało. |
_________________ Albowiem tak Bóg umiłował świat, że Syna swego jednorodzonego dał, aby każdy, kto weń wierzy, nie zginął, ale miał żywot wieczny.
Ewangelia Jana 3:16
 |
|
|
|
 |
Krystian

Wyznanie: Chrystianin
Pomógł: 106 razy Wiek: 50 Dołączył: 17 Gru 2011 Posty: 4197
|
Wysłany: 2020-04-30, 21:04
|
|
|
Marius Bienius napisał/a: | Federacja Galaktyczna, energia Plejadian i Arkturian, kontaktowanie się z Plejadianami, rozmawianie z własnym DNA, odbieranie energii od Matki Ziemi…
|
Nie przejmuj się
_________________ Albowiem tak Bóg umiłował świat, że Syna swego jednorodzonego dał, aby każdy, kto weń wierzy, nie zginął, ale miał żywot wieczny.
Ewangelia Jana 3:16
 |
|
|
|
 |
amiko

|
Wysłany: 2020-05-01, 17:50
|
|
|
Krystian napisał/a: | Marius Bienius napisał/a: | Federacja Galaktyczna, energia Plejadian i Arkturian, kontaktowanie się z Plejadianami, rozmawianie z własnym DNA, odbieranie energii od Matki Ziemi… |
Nie przejmuj się
Słudzy szatana i ciemności zawsze chcieli i chcą zrobić z ludzi idiotów. Na Ziemi nigdy ich nie brakowało i nie brakuje. |
Ostatnio zmieniony przez amiko 2020-05-01, 18:06, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
amiko

|
Wysłany: 2020-05-01, 18:05
|
|
|
O gigantycznym UFO, Ojcu Pio, reptilianach i lękach przed prawdą - Sławomir Piwowarczyk
|
|
|
|
 |
amiko

|
Wysłany: 2020-05-04, 07:33
|
|
|
NA STRAŻY ZIEMI. Ashtar Sheran , Galaktyczna Federacja Światła - 25.04.2020
|
|
|
|
 |
amiko

|
Wysłany: 2020-05-06, 12:57
|
|
|
Wizje przyszłości
7:59 - łączenie się ze swoim Źródłem
11:00 - szczepionki
12:50 - maseczki, są szkodliwe w 10% lub w 30% |
|
|
|
 |
amiko

|
Wysłany: 2020-05-10, 13:37
|
|
|
Przebudzenie wideo z Livandą. Słuchaj serca. Wybieraj Duszą
Ważne jest, aby rozmawiać uczciwie ze swoją Duszą. Usłyszeć ją, nie uciekać. Po pierwsze, pomocne może być zatrzymanie się. Nigdzie się nie spiesz, nic nie rób, nic. Zadaj sobie pytanie:
- Czego chcę? Powiedz mi, czego naprawdę chcesz, moja Duszo?
- Od czego ty uciekasz?
- Czego szukasz na tym świecie?
- Po co żyjesz?
Z taką uczciwością, otwartością, zadaj sobie pytanie. Zobaczysz, że może się zdarzyć, że możesz być zszokowany. Ponieważ twoja Dusza może nie potrzebować 80% tego, co robisz i co zamierzasz. I jak żyjesz. Możesz zauważyć, że rzeczy, które masz, prace, które prowadzisz, styl życia, na ogół nie są potrzebne o połowę. I wcale nie potrzebujesz tego czegoś. Wasza Dusza może potrzebować czegoś innego do szczęścia. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|