|
Forum biblijne
Owocem ducha jest: miłość, radość, pokój, cierpliwość, uprzejmość, dobroć, wierność. (List do Galatów 5:21-22)
|
MINEJCZYCY / NAZAREJCZYCY |
Autor |
Wiadomość |
booris
Wyznanie: Dub & Motocykl
Pomógł: 180 razy Dołączył: 17 Kwi 2015 Posty: 3073 Skąd: Amsterdam,Londyn,Barcelona
|
Wysłany: 2016-03-15, 00:27
|
|
|
Jerzy Marian napisał/a: | Bajek Boorisie, myślę że podobnie jak i ty, od dawna już nie czytam, ale historia Minejczyków to nie bajka. |
Otoz tu sie mylisz Jerzy.Ja czytam tylko bajki. Od lat delektuje sie literatura fantastyczna i to w jak najszerszym pojeciu-od fantasy do cyberpunka.Pewnie dlatego tak dobrze mi sie czytalo Biblie. |
_________________ "Emancipate yourselves from mental slavery;
None but ourselves can free our minds."
Bob Marley-Redemption Song
https://www.youtube.com/watch?v=Hbq5UyaM8sk |
|
|
|
 |
George

Wyznanie: NAZAREJCZYK
|
Wysłany: 2016-03-18, 16:02
|
|
|
booris napisał/a: | Jerzy Marian napisał/a: | Bajek Boorisie, myślę że podobnie jak i ty, od dawna już nie czytam, ale historia Minejczyków to nie bajka. |
Otoz tu sie mylisz Jerzy.Ja czytam tylko bajki. Od lat delektuje sie literatura fantastyczna i to w jak najszerszym pojeciu-od fantasy do cyberpunka.Pewnie dlatego tak dobrze mi sie czytalo Biblie. |
Biblia to 'bajka' boorisie, ale bajka oparta na 'prawdzie', 'Prawdzie' o której wspominał Chrystus - 'Poznacie Prawdę a Prawda was wyzwoli'
Pozdrawiam
George |
_________________ Błąd w Historii prowadzi do błędu w Doktrynie.
Kłamstwo może zmienić historię, ale tylko Prawda może zmienić Świat.
”Łatwiej jest oszukać człowieka, niż przekonać go, ze został oszukany"
Mark Twain |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|