|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
Poszukuję osoby która była członkiem Kościoła Ewangelicznych |
Autor |
Wiadomość |
Anti_NWO
|
Wysłany: 2014-08-26, 19:24 Poszukuję osoby która była członkiem Kościoła Ewangelicznych
|
|
|
Jak w temacie - Poszukuję osoby która była członkiem Kościoła Ewangelicznych Chrześcijan.
Informacje które mnie interesują to - dlaczego odeszła, jakie były przesłanki, co było w kościele biblijne a co nie. Jeżeli ktoś wstydziłby się bądź krępował pisać na ogóle możemy pisać na PW. |
_________________ Albowiem Bóg nie posłał swego Syna na świat po to, aby świat potępił, ale po to, by świat został przez Niego zbawiony. |
|
|
|
 |
WK-D
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 17 Sie 2014 Posty: 60
|
Wysłany: 2014-08-27, 10:23
|
|
|
Ja byłam. Odeszłam,bo sie przeprowadziłam . Nie zauważyłam,aby głoszono jakieś herezje czy niebiblijne nauki. Jak jest teraz-nie wiem, bo minęło kilka lat.
Czasami słucham kazań z ich stron.
Jeśli mogę wtrącic, to nie podoba mi się ekumenizm, ale on dotyczy nie tylko ewangelicznych, więc...nie wiem czy o to ci chodzi. |
|
|
|
 |
Luba
Pomogła: 87 razy Dołączyła: 18 Mar 2017 Posty: 1307
|
Wysłany: 2019-12-01, 16:15
|
|
|
WK-D napisał/a: | Ja byłam. Odeszłam,bo sie przeprowadziłam . Nie zauważyłam,aby głoszono jakieś herezje czy niebiblijne nauki. Jak jest teraz-nie wiem, bo minęło kilka lat.
Jeśli mogę wtrącic, to nie podoba mi się ekumenizm, ale on dotyczy nie tylko ewangelicznych, więc...nie wiem czy o to ci chodzi. |
O, jaki fajny stary kotlet z 2014.....Moze ten temat pociagniesz....?...wuka...?
Pozdrawiam w Duchu i Prawdzie |
|
|
|
 |
WK-D
Pomogła: 6 razy Dołączyła: 17 Sie 2014 Posty: 60
|
Wysłany: 2020-01-05, 12:13
|
|
|
Luba napisał/a: | WK-D napisał/a: | Ja byłam. Odeszłam,bo sie przeprowadziłam . Nie zauważyłam,aby głoszono jakieś herezje czy niebiblijne nauki. Jak jest teraz-nie wiem, bo minęło kilka lat.
O, jaki fajny stary kotlet z 2014.....Moze ten temat pociagniesz....?...wuka...?
Pozdrawiam w Duchu i Prawdzie |
Nie wiem do czego mam się odnieść.
Czy do przepisu na schabowy? W internecie sobie poszukaj.
Zadano pytanie o Kościół - odpowiedziałam. Ale przecież Anti_NWO to chyba? nie Luba. A może?
Ciągnąć temat? A co tu dodać. Zadaj pytanie, odpowiem w miarę mojej wiedzy o tym konkretnym Kościele.
...wuka...?
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|