|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
Jak wzrastają liczbowo Świadkowie Jehowy |
Autor |
Wiadomość |
booris
Wyznanie: Dub & Motocykl
Pomógł: 180 razy Dołączył: 17 Kwi 2015 Posty: 3073 Skąd: Amsterdam,Londyn,Barcelona
|
Wysłany: 2016-12-02, 10:03
|
|
|
Nie musze.A powtarzam Ciebie. |
_________________ "Emancipate yourselves from mental slavery;
None but ourselves can free our minds."
Bob Marley-Redemption Song
https://www.youtube.com/watch?v=Hbq5UyaM8sk |
|
|
|
 |
Efezjan
Dziecko Boże
Wyznanie: katolik
|
Wysłany: 2016-12-04, 19:25
|
|
|
Krystian napisał/a: | Efezjan napisał/a: | A Ciebie za parodię Eucharystii nie rozliczy? Też rozliczy! Krystianie, dlaczegoś spożywał jakieś emblematy, a nie moje Ciało? I co wtedy odpowiesz? |
Że nie jestem wampirem Panie Jezu i nie uwierzyłem katolikom, aby literalnie Twoją krew spożywać, która według nich z wina stawała się Twoją krwią Panie, podczas jakiegoś obrzędu. |
"A co ja powiedziałem w Biblii: 'To jest Ciało moje'. 'To jest Krew moja'. Coś tu dla Ciebie było niejasne? Widzę, że tak." |
_________________ "Patrzcie, jak wielką miłością obdarzył nas Ojciec, że zostaliśmy nazwani dziećmi Bożymi i jesteśmy [nimi]. A świat dlatego nas nie zna, ponieważ i jego nie poznał. Umiłowani już teraz jesteśmy dziećmi Bożymi, a jeszcze się nie okazało, czym będziemy. 1J 3, 1-2 |
|
|
|
 |
kostek

Wyznanie: Świadek Jehowy
|
Wysłany: 2020-01-28, 12:49
|
|
|
Obserwator napisał/a: | Cytat: | Jedyną osobą chora psychicznie jest ten, który prowadzi krucjatę przeciwko liczbom. |
A ja tu takich widziałem.
I to nie jedną prowadzącą nie krucjatę ale paljatę. |
Zapewne, wszak codziennie przeglądasz się w lustrze. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|