|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
KTO SPEŁNIŁ PROŚBĘ SZATANA |
Autor |
Wiadomość |
Henryk
|
Wysłany: 2020-01-21, 18:32
|
|
|
wuka napisał/a: | [ Rozumiem, ze powinnam tylko Badaczy sluchac i ogladac Jesli nie jestem wybrana do zbawienia to ani internet ani sam bog mnie nie zbawi. |
A co mi do tego kogo słuchasz?
Jak na razie to słuchasz wyłącznie niewierzących.
Oni mają najwięcej "prawd" do przekazania innym.
Kiedy to Bóg "wybiera do zbawienia"?
Ależ masz poplątanie w pojęciach... |
|
|
|
 |
wuka
Pomogła: 255 razy Wiek: 68 Dołączyła: 25 Cze 2016 Posty: 4079
|
Wysłany: 2020-01-21, 20:44
|
|
|
Henryk napisał/a: | Jak na razie to słuchasz wyłącznie niewierzących. |
Ja nie dzielę ludzi na wierzących czy niewierzących. Staram się od każdego dobre treści sobie przyswajać. Niestety, od wierzących (tak zwanych) coraz mnie wartościowych treści wychodzi. Jedynie ślepa wiara w denominacyjne przekazy i poczucie wyższości jednej denominacji nad resztą.
I nie masz pojęcia kogo słucham, naprawdę. Najchętniej muzyki instrumentalnej, bez słów, bo tych mam w nadmiarze. |
|
|
|
 |
Queza
The Morning Star

Pomogła: 155 razy Wiek: 41 Dołączyła: 30 Mar 2012 Posty: 4680 Skąd: Bieszczady
|
Wysłany: 2020-01-21, 21:05
|
|
|
wuka napisał/a: | I nie masz pojęcia kogo słucham, naprawdę. Najchętniej muzyki instrumentalnej, bez słów, bo tych mam w nadmiarze. |
W dzisiejszym świecie jest nadmiar słów i nie tylko w muzyce. W telewizji, wszędzie... |
_________________ Matko, która jesteś w Niebie, chroń Nas zawsze w potrzebie. Niech się Imię Twoje święci, miej Nas zawsze w Swej pamięci. |
|
|
|
 |
wuka
Pomogła: 255 razy Wiek: 68 Dołączyła: 25 Cze 2016 Posty: 4079
|
Wysłany: 2020-01-21, 21:15
|
|
|
Queza napisał/a: | wuka napisał/a: | I nie masz pojęcia kogo słucham, naprawdę. Najchętniej muzyki instrumentalnej, bez słów, bo tych mam w nadmiarze. |
W dzisiejszym świecie jest nadmiar słów i nie tylko w muzyce. W telewizji, wszędzie... |
Nie mam telewizji, to znaczy pudło mam, ale zapakowane, antena zdjęta i świadome odrzucenie treści z tej gadającej skrzyni.
|
|
|
|
 |
amiko

Wyznanie: Słowianin
|
Wysłany: 2020-01-22, 21:57
|
|
|
Fil.4.7 A pokój Boży, który przewyższa wszelki umysł, będzie strzegł waszych serc i myśli w Chrystusie Jezusie. |
_________________ Bo ja nie wstydzę się ewangelii chrystusowej o obecnym w nas wszystkich Chrystusie,Słowie Bożym (Kol.1.24-28).Jest On bowiem mocą i Mądrością Bożą (1 Kor.1.24) ku zbawieniu dla każdego wierzącego, najpierw dla Żyda, potem dla Greka. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|