|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
Jakoś tak pusto |
Autor |
Wiadomość |
Korn
|
Wysłany: 2020-09-04, 17:27 Jakoś tak pusto
|
|
|
Zrobiło się na tym forum..Dyskusje przebrzmiały, wszystko ucichło. Życie zamarło.
A nowe w stagnacji. Powiało nudą.
[ Dodano: 2020-09-04, 18:40 ]
A kaci-"banownicy" uciekli na swoje fora, zostawiając po sobie zgliszcza i popioły.
Poczytawszy mój post, może na chwilę odżyją, ale i tak znikną. Wrócą na swoje średniowieczne, fundamentalistyczne fora.
Może taki był zamysł reformy i zmian. |
|
|
|
 |
wybrana
wybrana
Wyznanie: chrześcijanka
Pomogła: 95 razy Dołączyła: 17 Mar 2017 Posty: 1751 Skąd: Polska
|
Wysłany: 2020-09-06, 21:05 Re: Jakoś tak pusto
|
|
|
Korn napisał/a: | Zrobiło się na tym forum..Dyskusje przebrzmiały, wszystko ucichło. Życie zamarło.
A kaci-"banownicy" uciekli na swoje fora, zostawiając po sobie zgliszcza i popioły.
Poczytawszy mój post, może na chwilę odżyją, ale i tak znikną. Wrócą na swoje średniowieczne, fundamentalistyczne fora.
Może taki był zamysł reformy i zmian. | Bo musisz wejs w nowe forum. Podać nazwę użytkownika, a zamiast hasła zaznaczyć krzyżyk - nie znam hasła. Hasło do pierwszego logowania otrzymasz na swoją prywatną skrzynkę mejlową. Nowe forum - http://biblia.webd.pl/ind...ff36fc10d518350 To forum kończy funkcjonowanie. |
_________________ JEZUS MOIM ZBAWCĄ |
|
|
|
 |
Korn
|
Wysłany: 2020-09-07, 20:11 Re: Jakoś tak pusto
|
|
|
wybrana napisał/a: | Korn napisał/a: | Zrobiło się na tym forum..Dyskusje przebrzmiały, wszystko ucichło. Życie zamarło.
Może taki był zamysł reformy i zmian. | Bo musisz wejs w nowe forum. Podać nazwę użytkownika, a zamiast hasła zaznaczyć krzyżyk - nie znam hasła. Hasło do pierwszego logowania otrzymasz na swoją prywatną skrzynkę mejlową. Nowe forum - http://biblia.webd.pl/ind...ff36fc10d518350 To forum kończy funkcjonowanie. |
Dziękuję za troskę wybrana. Wiem, bo sama pisałaś o swoich problemach zdrowotnych, Kibicowałem Ci w tych Twoich problemach. Jakoś się udało.
Wiec wybrana, że nigdy nie należałem do stada potulnych baranów.
Pisałem tu, bo moja pisanina dawała chęć do życia niektórym userom.
Moje wnioski, niekiedy ostre, podnosiły na duchu.
Podobały mi się wywody Lubej. Wuki, choć ostatnio przygasła-boi się banów. Oraz George.
Wywody ponadczasowe. Jakże inne od wytartych 2000- tysięcznych standardów.
Jednak zniszczono to Forum. Zło tryumfuje. Jak zawsze. To nic nowego.
Źli zniszczyli Annie to forum. |
|
|
|
 |
wybrana
wybrana
|
Wysłany: 2020-09-07, 20:42 Re: Jakoś tak pusto
|
|
|
Korn napisał/a: | wybrana napisał/a: | Korn napisał/a: | Zrobiło się na tym forum..Dyskusje przebrzmiały, wszystko ucichło. Życie zamarło.
Dziękuję za troskę wybrana. Wiem, bo sama pisałaś o swoich problemach zdrowotnych, Kibicowałem Ci w tych Twoich problemach. Jakoś się udało.
Wiec wybrana, że nigdy nie należałem do stada potulnych baranów.
Pisałem tu, bo moja pisanina dawała chęć do życia niektórym userom.
Moje wnioski, niekiedy ostre, podnosiły na duchu.
Podobały mi się wywody Lubej. Wuki, choć ostatnio przygasła-boi się banów. Oraz George.
Wywody ponadczasowe. Jakże inne od wytartych 2000- tysięcznych standardów.
Jednak zniszczono to Forum. Zło tryumfuje. Jak zawsze. To nic nowego.
Źli zniszczyli Annie to forum. | Na nowe forum przeniesiono wszystkie tematy i posty z tego forum. Tam wuka też pisze. Lube zbanowano. George też tam pisze, a mod Bobo jakby łagodniejszy 😀Wszystkie twoje posty tam będą. Zarejestruj się i pisz razem z nami. Anna jest tam właścicielką. Tamte forum jest w nowszej wersji, ale ono jest dalszym ciągem tego forum. |
|
|
|
 |
Quinque

Wyznanie: Katolickie - obrządek łaciński
|
Wysłany: 2020-09-09, 16:01
|
|
|
Ja np. Nie mogę się zalogować na tamto forum |
_________________ "Bękart diabła czy dziecko Boże. Stara gwardia czy cyber młodzież
Kto kręci globem? Iluminacja, masońskie loże
Czarna magia, zdefiniuj chorobę. Jaka jest prawda za c$#j się nie dowiesz" |
|
|
|
 |
wybrana
wybrana
|
Wysłany: 2020-09-12, 11:49
|
|
|
Quinque napisał/a: | Ja np. Nie mogę się zalogować na tamto forum | Wpisz nazwę użytkownika ta samą, co masz, ale nie wpisuj starego hasła lecz naciśnij krzyżyk - nie znam hasła. Nowe hasło do pierwszego logowania otrzymasz na swojego prywatnego mejla. Po zalogowaniu się pierwszym hasłem, generujesz własne hasło, ale inne niż używasz na tym forum. Wrazie komplikacji pisz do Anny, lub do moderatora Bobo na tym forum. Anna też we wiadomościach administracyjnych podawała swój prywatny email. |
|
|
|
 |
BoaDusiciel
Wyznanie: Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego
|
Wysłany: 2020-09-12, 20:18
|
|
|
Quinque napisał/a: | Ja np. Nie mogę się zalogować na tamto forum |
Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno |
_________________ Pan jest moim pasterzem, nie brak mi niczego |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|