|
Forum biblijne
Owocem ducha jest: miłość, radość, pokój, cierpliwość, uprzejmość, dobroć, wierność. (List do Galatów 5:21-22)
|
Veena Malik |
Autor |
Wiadomość |
Queza

Pomogła: 135 razy Wiek: 38 Dołączyła: 30 Mar 2012 Posty: 4091 Skąd: Bieszczady
|
Wysłany: 2013-02-05, 13:11 Veena Malik
|
|
|
PAKISTAN: Chcą zabić Veenę Malik bo się rozebrała: http://www.youtube.com/watch?v=RYd4H7EqVj4
Okryłaś hańbą wszystkich muzułmanów! - grzmiał w telewizyjnym wywiadzie konserwatywny pakistański duchowny Maulana Abdul Qawi. Także w Internecie zawrzało. Wściekli rodacy seksownej Veeny Malik (33 l.) oburzają się i grożą okrutną zemstą. Co takiego zrobiła ta modelka? Rozebrała się!
Na okładce hinduskiego magazynu "FHM India" pokazuje się całkowicie naga. Zasłania co prawda piersi, ale dla pakistańskich konserwatystów to i tak skandal wszech czasów.
Niektórzy nie mogą wręcz uwierzyć w taką śmiałość pięknej Veeny i zastanawiają się, czy to aby nie hinduski sabotaż i czy przypadkiem głowa modelki nie została doklejona do gołego ciała, tworząc w ten sposób nagą broń wymierzoną prosto w cały pakistański naród!
http://www.se.pl/wydarzen...ala_216841.html |
_________________ "Błogosławieni, którzy są wezwani na ucztę weselną Baranka" Ap 19.9 |
|
|
|
 |
bartek212701

Pomógł: 160 razy Wiek: 27 Dołączył: 03 Sty 2010 Posty: 9246 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 2013-02-05, 13:31
|
|
|
ech ten świat jest naprawdę straszny |
_________________ Izaj. 33:6-Mądrość i umiejętność będą utwierdzeniem czasów twoich, siłą i obfitem zbawieniem twem, a bojaźń Pańska skarbem twoim.
 |
|
|
|
 |
Eliot

|
Wysłany: 2013-02-05, 13:34
|
|
|
Queza30 napisał/a: | Na okładce hinduskiego magazynu "FHM India" pokazuje się całkowicie naga. |
Ja tu widzę rozbieżność między tekstem a ilustracją
No ale prasa kłamie - zawsze tak było |
_________________ "Sławiłem więc radość, bo nic dla człowieka lepszego pod słońcem, niż żeby jadł, pił i doznawał radości, i by to go cieszyło w jego trudzie za dni jego życia, które pod słońcem daje mu Bóg." (Ecc 8:15 bt) |
|
|
|
 |
Dezerter

Wyznanie: chrześcijanin
Pomógł: 224 razy Dołączył: 16 Sie 2009 Posty: 3640 Skąd: Inowrocław
|
Wysłany: 2013-02-06, 21:38
|
|
|
bartek212701 napisał/a: | ech ten świat jest naprawdę straszny |
Bartkowi się nie podoba (dziewczyna?),
albo reakcja muzułmanów (znaczy, że nie ma nic przeciwko jak jego koleżanki z roku się nago pokazują wszystkim?)
AEliot najwyraźniej jest rozczarowany, że Queza tak mało pokazała- wbrew zapowiedzią - ja tez protestuję - żądamy całej ( nagiej) prawdy
ech czy już nie ma ciekawszych tematów na watki |
_________________ Nie czyńcie tak jak ci przeciw którym występujecie
http://zchrystusem.pl/ |
|
|
|
 |
Queza

Pomogła: 135 razy Wiek: 38 Dołączyła: 30 Mar 2012 Posty: 4091 Skąd: Bieszczady
|
Wysłany: 2013-02-06, 21:49
|
|
|
Dezerter napisał/a: | ech czy już nie ma ciekawszych tematów na watki |
ale to jest w Ciekawych linkach o tematyce religijnej, a że ciekawość to pierwszy stopień do piekła a tam dużo piekła jest to pasuje. |
_________________ "Błogosławieni, którzy są wezwani na ucztę weselną Baranka" Ap 19.9 |
|
|
|
 |
Dżej
Niosący światło.

Wyznanie: brak
Pomógł: 97 razy Wiek: 36 Dołączył: 27 Lip 2012 Posty: 2148 Skąd: Warszawa a potem tu i tam.
|
Wysłany: 2013-02-06, 22:32
|
|
|
k na pewnym filmiku ortodoksi potrafili "nagą" nazwać dziewczynę ubraną od stóp do głów, jedynie z odkrytą głową i szyją....toja nie mam więcej pytań.
Fanatyzm pomieszał im w głowach.
Dla mnie to jak choroba psychiczna.
|
_________________ Biblia...czemu słowem a nie wykładem bożym? Wszak zawiera więcej niż jedno słowo i nie jest tak klarowna. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|