|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY biblia.webd.pl
|
Woda święcona |
Autor |
Wiadomość |
Jachu
cichy,pokorny
Pomógł: 445 razy Wiek: 90 Dołączył: 09 Lis 2008 Posty: 10727 Skąd: Śląsk
|
Wysłany: 2013-09-14, 12:50 Woda święcona
|
|
|
Dziś przypadkiem natrafiłem na taką informację,która mną wstrząsneła.
http://www.sfora.pl/Swiec...bakterii-a59588
Może ktoś ma wiedzę o umocowaniu tego w historii chrześcijaństwa? |
_________________ (36) Ale powiadam wam, iż z każdego słowa próżnego, które by mówili ludzie, dadzą z niego liczbę w dzień sądny; (37) Albowiem z mów twoich będziesz usprawiedliwiony, i z mów twoich będziesz osądzony. Ew. Mat.12 rozdz. |
|
|
|
 |
Bobo

|
Wysłany: 2013-09-14, 13:08
|
|
|
Jachu napisał/a: | wiedzę o umocowaniu tego |
O umocowaniu? Otóż są różne sposoby. Czasem przy wejściu w murze jest wgłębienie z wodą, czasem jakiś pojemnik stoi na specjalnym stojaku. O innych umocowaniach nie słyszałem... |
|
|
|
 |
Jachu
cichy,pokorny
|
Wysłany: 2013-09-14, 13:16
|
|
|
Fajnie,że się uśmiechasz,ale co to zmienia,lub wyjaśnia? |
_________________ (36) Ale powiadam wam, iż z każdego słowa próżnego, które by mówili ludzie, dadzą z niego liczbę w dzień sądny; (37) Albowiem z mów twoich będziesz usprawiedliwiony, i z mów twoich będziesz osądzony. Ew. Mat.12 rozdz. |
|
|
|
 |
Jachu
cichy,pokorny
|
Wysłany: 2013-09-14, 13:18
|
|
|
Bobo napisał/a: | O innych umocowaniach nie słyszałem... |
O dogmatycznych też nie??? Jestem nieco zawiedziony,- Bobo i nie wie?? No,no,no |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|