A twoja logika nie podpowiedziała ci że moje żądanie było sarkazmem .
Moja brooklińska logika a twoja jaka?
Jakieś homoniewiaodomo byle co?
Sam widzisz trudno się rozmawia z kimś kto nie wiadomo czym jest.
bartek212701 pisze:Przecież nie kłamie a mówić prawde tu wolno
Prawdą jest, że zachowujesz się jak dzieciak, który wyrwał się na podwórko, pleciesz nie tyle prawdę, co swoją wizję prawdy, w tematach, które cie przerastają. Zaczynasz swoją gadką trollować na forum... opanuj trochę.
Bobo, I mówi to ten,który trolluje na potęgę wymijając odpowiedzi na trudne dla Niego pytania,na tego dzieciaka już nie zwracam uwagi bo się go uczepiłes jak rzep psiego ogona
Izaj. 33:6-Mądrość i umiejętność będą utwierdzeniem czasów twoich, siłą i obfitem zbawieniem twem, a bojaźń Pańska skarbem twoim.
Polecam włączyć TVN właśnie leci SĄD RODZINNY w roli głównej Rodzina Świadków Jehowy,w której Ojciec nie chce dopuścić Transfuzji krwi dziecka a ono umiera.Polecam właczyć TV.
Izaj. 33:6-Mądrość i umiejętność będą utwierdzeniem czasów twoich, siłą i obfitem zbawieniem twem, a bojaźń Pańska skarbem twoim.
bartek212701 pisze:Polecam włączyć TVN właśnie leci SĄD RODZINNY w roli głównej Rodzina Świadków Jehowy,w której Ojciec nie chce dopuścić Transfuzji krwi dziecka a ono umiera.Polecam właczyć TV.
A skąd mam wiedzieć że to ŚJ sam widzisz że nawet nie podano kogo reprezentuje zabezpieczyli się pewnie by nie podano ich za pomawianie do sądu.
taka prawda, widać od razu co to za ludzie żadna religia nie odrzuca transfuzji krwi "zycie naszego synka jest w rękach Boga,nie lekarzy tych szarlatanów"
Bobo pisze:Widzę, że robisz się jak... Hardi, czyli, gonisz za tanią sensacją. Lubujesz się coś ostatnio w brudach... Skąd się to u ludzi bierze?
Pewnie z przejrzenia na oczy się to bierze bo akurat do Badaczy Pisma nic nie mam jakoś to Fałszu większości Świadków i tego płaszczyka dobroci,takiej pozy,fałszu,domniemanej wyższości.
Świadkowie już sa w tych swoich przekonaniach tak niedorzeczni,że sami nie wiedza w co wierzą,za rok się dowiedzą,że nawet nie mogą przyjmowac srodków krwiozastępczych.Jak tu można nie mówić o tym,że są niewolnikami innych ludzi ? Przeciez tak jest
bartek212701 pisze:Pewnie z przejrzenia na oczy się to bierze bo akurat do Badaczy Pisma nic nie mam jakoś to Fałszu większości Świadków i tego płaszczyka dobroci,takiej pozy,fałszu,domniemanej wyższości.
Subiektywne oceny są tylko... subiektywne i twoje. Nie wiem w czym na oczy przejrzałeś ale... proponuję trochę jeszcze popatrzyć zamiast takie gadki na forach urządzać. Co to znaczy: większości Świadków? O jakiej większości piszesz? Znasz 7 i pół miliona SJ ???