Transfuzja krwi-pogląd biblijny / Transfuzja-ukrywane fakty

Badacze Pisma Świętego, Świadkowie Jehowy, Świecki Ruch Epifania i inne grupy wyznaniowe zapoczątkowane przez naukę Ch.T.Russella

Moderatorzy: Bobo, kansyheniek, booris, Junior Admin, Osoby odpowiedzialne za forum, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
taka prawda

Post autor: taka prawda »

APF pisze:Wot, brooklyńska logika.... Jednoczesne żądanie przedstawienia czegoś i dawanie ignora :mrgreen:
A twoja logika nie podpowiedziała ci że moje żądanie było sarkazmem .
Moja brooklińska logika a twoja jaka?
Jakieś homoniewiaodomo byle co?
Sam widzisz trudno się rozmawia z kimś kto nie wiadomo czym jest.

Awatar użytkownika
Bobo

Post autor: Bobo »

bartek212701 pisze:Przecież nie kłamie a mówić prawde tu wolno
Prawdą jest, że zachowujesz się jak dzieciak, który wyrwał się na podwórko, pleciesz nie tyle prawdę, co swoją wizję prawdy, w tematach, które cie przerastają. Zaczynasz swoją gadką trollować na forum... opanuj trochę.

Awatar użytkownika
bartek212701

Post autor: bartek212701 »

Bobo, I mówi to ten,który trolluje na potęgę wymijając odpowiedzi na trudne dla Niego pytania,na tego dzieciaka już nie zwracam uwagi bo się go uczepiłes jak rzep psiego ogona
Izaj. 33:6-Mądrość i umiejętność będą utwierdzeniem czasów twoich, siłą i obfitem zbawieniem twem, a bojaźń Pańska skarbem twoim.

Awatar użytkownika
bartek212701

Polecam włączyć TVN właśnie leci SĄD RODZINNY w roli głównej Rodzina Świadków Jehowy,w której Ojciec nie chce dopuścić Transfuzji krwi dziecka a ono umiera.Polecam właczyć TV.
Izaj. 33:6-Mądrość i umiejętność będą utwierdzeniem czasów twoich, siłą i obfitem zbawieniem twem, a bojaźń Pańska skarbem twoim.

Awatar użytkownika
Bobo

Widzę, że robisz się jak... Hardi, czyli, gonisz za tanią sensacją. Lubujesz się coś ostatnio w brudach... ;-) Skąd się to u ludzi bierze? :scroll:

APF

Post autor: APF »

taka prawda pisze: Sam widzisz trudno się rozmawia z kimś kto nie wiadomo czym jest.
Ja wiem kim jestem, ty nie musisz wiedzieć :mrgreen:
Pokarm duchowy, dla zainteresowanych:
http://www.brooklyn.org.pl/drosamu.htm
stałe pozbawienie prawa do pisania na forum

taka prawda

bartek212701 pisze:Polecam włączyć TVN właśnie leci SĄD RODZINNY w roli głównej Rodzina Świadków Jehowy,w której Ojciec nie chce dopuścić Transfuzji krwi dziecka a ono umiera.Polecam właczyć TV.
A skąd mam wiedzieć że to ŚJ sam widzisz że nawet nie podano kogo reprezentuje zabezpieczyli się pewnie by nie podano ich za pomawianie do sądu.

taka prawda

Panie APf to teraz na poważnie pytam.
Proszę przedstawić swoje wartości w co wierzysz itp.
Czekam.

Awatar użytkownika
bartek212701

taka prawda, widać od razu co to za ludzie :-) żadna religia nie odrzuca transfuzji krwi :-) "zycie naszego synka jest w rękach Boga,nie lekarzy tych szarlatanów"

APF

Post autor: APF »

taka prawda pisze:Panie APf to teraz na poważnie pytam.
Proszę przedstawić swoje wartości w co wierzysz itp.
Czekam.
Nie mogę.
Dałeś mi ignora :-(
Napiszę, a ty nie przeczytasz.
Bez sensu :-(
stałe pozbawienie prawa do pisania na forum

Awatar użytkownika
bartek212701

Bobo pisze:Widzę, że robisz się jak... Hardi, czyli, gonisz za tanią sensacją. Lubujesz się coś ostatnio w brudach... ;-) Skąd się to u ludzi bierze? :scroll:
Pewnie z przejrzenia na oczy się to bierze :-) bo akurat do Badaczy Pisma nic nie mam jakoś to Fałszu większości Świadków i tego płaszczyka dobroci,takiej pozy,fałszu,domniemanej wyższości.

Awatar użytkownika
bartek212701

Świadkowie już sa w tych swoich przekonaniach tak niedorzeczni,że sami nie wiedza w co wierzą,za rok się dowiedzą,że nawet nie mogą przyjmowac srodków krwiozastępczych.Jak tu można nie mówić o tym,że są niewolnikami innych ludzi ? Przeciez tak jest :-(

Awatar użytkownika
Bobo

bartek212701 pisze:Pewnie z przejrzenia na oczy się to bierze :-) bo akurat do Badaczy Pisma nic nie mam jakoś to Fałszu większości Świadków i tego płaszczyka dobroci,takiej pozy,fałszu,domniemanej wyższości.
Subiektywne oceny są tylko... subiektywne i twoje. Nie wiem w czym na oczy przejrzałeś ale... proponuję trochę jeszcze popatrzyć zamiast takie gadki na forach urządzać. Co to znaczy: większości Świadków? O jakiej większości piszesz? Znasz 7 i pół miliona SJ ??? :-D

Awatar użytkownika
Bobo

bartek212701 pisze:Świadkowie już sa w tych swoich przekonaniach tak niedorzeczni,że sami nie wiedza w co wierzą
No napisz tak jeszcze z tysiąc razy a... uwierzę Tobie ;-)
Przestań pleść bzdury... przecież ty sam nie wiesz w co Oni wierzą, a komentujesz...

Awatar użytkownika
bartek212701

Bobo, Większość w mojej miejscowości takich jest :-) Inne miejscowości nie mają takich ludzi?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wyznania i ruchy postrussellowskie”