Na podstawie Biblii i własnego doświadczenia, bo teraz jest 5 tka, czyli ja - gwiazda poranna i 4 ech aniołów.
Teoria trojcy a Biblia
Moderatorzy: Bobo, kansyheniek, booris, Junior Admin, Moderatorzy
- Queza
Re: Teoria trojcy a Biblia
Words don't come easy to me.
- Queza
Do 25 roku życia miałam 3 ech aniołów, ale nie odczuwałam ich obecności, w wieku 25 lat Jezus wstąpił do mojego ciała i zyskałam dodatkowego anioła, którego obecność jest już wyraźna.
-
Gdy czyta się Biblię można się dowiedzieć, że gwiazda poranna oznacza Jezusa, pomazańca Jehowy.
Objawienie 22:16
„‚Ja, Jezus, posłałem swojego anioła, żeby o tych rzeczach złożyć wam świadectwo dla pożytku zborów. Ja jestem korzeniem, potomkiem Dawida i jasną gwiazdą poranną’”
- Queza
Tak, Jezus jest jasną gwiazdą poranną i mało tego, daruje tą gwiazdę, czyli siebie Zwycięzcy, pisze to też w Apokalipsie, ale nie przetoczę wersetu bo jestem Ania i idę już do spania.
- Queza
To nie jest dom wariatów, to forum biblijne i powinnaś wrócić do rozmów.
Pozdrawiam serdecznie.
-
Też cię serdecznie pozdrawiam.Jesteś zakałą tego forum co już nie raz udowodniłaś pisząc.
- Queza
Przepraszam, że Cię nazwałam zakałą, musisz mi wybaczyć.
-
Nie przejmuj się. Z wybaczaniem nie mam problemów. Inna sprawa, że chyba oddałaś przekonanie administracji do mojej osoby i trafiłaś w punkt.
- Bobo
Nie rób z administracji durniów, którzy sami nie potrafią dokonać oceny z kim mają do czynienia. Opinie osób chorych psychicznie nie są im potrzebne.
Oszołomstwu mówię NIE!
- Queza
E tam, w punkt, nie w punkt, jesteś tu potrzebna, masz duże doświadczenie życiowe i po tych wszystkich kościołach, zborach, świadkach jesteś wolna, ja to cenię.
- Bobo
- Queza
- Queza
-
Mylisz się i to bardzo. Po wyjściu z KrK byłam tylko w Zborze Baptystów i na tym konieec. Żadneego latania po świadkach i zborach i kościołach nie było i nie będzie. Wolna to ja jestem od 29 roku życia, po śmierci męża już nie miałam ochoty na inny związek i to mi nie przeszło do dziś.po tych wszystkich kościołach, zborach, świadkach jesteś wolna, ja to cenię.
Wolność moja wynika z charakteru i z .... gwiazd. Strzelec jestem, a ci ponad wszystko cenią wolność i prawdę. Ponoć się znasz, więc chyba tym razem nie zarzucisz mi kłamstwa. Chociaż...nigdy nic nie wiadomo co wymyślisz.
- Queza
Domem Strzelca jest 9 ty dom w horoskopie, odpowiada on za między innymi rozwój osobisty, filozofię, religię, prawo. Ja mam słońce w 9 domu w horoskopie natalnym. Jaką jesteś liczbą numerologiczną?wuka pisze: ↑10 maja 2023, 10:50Mylisz się i to bardzo. Po wyjściu z KrK byłam tylko w Zborze Baptystów i na tym konieec. Żadneego latania po świadkach i zborach i kościołach nie było i nie będzie. Wolna to ja jestem od 29 roku życia, po śmierci męża już nie miałam ochoty na inny związek i to mi nie przeszło do dziś.po tych wszystkich kościołach, zborach, świadkach jesteś wolna, ja to cenię.
Wolność moja wynika z charakteru i z .... gwiazd. Strzelec jestem, a ci ponad wszystko cenią wolność i prawdę. Ponoć się znasz, więc chyba tym razem nie zarzucisz mi kłamstwa. Chociaż...nigdy nic nie wiadomo co wymyślisz.