Teoria trojcy a Biblia

Moderatorzy: Bobo, kansyheniek, booris, Junior Admin, Moderatorzy

wuka

Re: Teoria trojcy a Biblia

Post autor: wuka »

Queza pisze:
10 maja 2023, 11:16
wuka pisze:
10 maja 2023, 10:50
po tych wszystkich kościołach, zborach, świadkach jesteś wolna, ja to cenię.
Mylisz się i to bardzo. Po wyjściu z KrK byłam tylko w Zborze Baptystów i na tym konieec. Żadneego latania po świadkach i zborach i kościołach nie było i nie będzie. Wolna to ja jestem od 29 roku życia, po śmierci męża już nie miałam ochoty na inny związek i to mi nie przeszło do dziś.
Wolność moja wynika z charakteru i z .... gwiazd. Strzelec jestem, a ci ponad wszystko cenią wolność i prawdę. Ponoć się znasz, więc chyba tym razem nie zarzucisz mi kłamstwa. Chociaż...nigdy nic nie wiadomo co wymyślisz.
Domem Strzelca jest 9 ty dom w horoskopie, odpowiada on za między innymi rozwój osobisty, filozofię, religię, prawo. Ja mam słońce w 9 domu w horoskopie natalnym. Jaką jesteś liczbą numerologiczną?
10, czyli 1?

Awatar użytkownika
Queza

Post autor: Queza »

wuka pisze:
10 maja 2023, 11:33
10, czyli 1?
Tak, jedynka jesteś, to droga niezależności, ale jedynki bardzo przejmują się opiniami na swój temat, bo są bardzo ambitne.
Words don't come easy to me.

Awatar użytkownika
Queza

wuka pisze:
Po wyjściu z KrK byłam tylko w Zborze Baptystów i na tym konieec. Żadneego latania po świadkach i zborach i kościołach nie było i nie będzie.
Dlaczego wyszłaś od Baptystów?

wuka

Queza pisze:
10 maja 2023, 11:41
wuka pisze:
Po wyjściu z KrK byłam tylko w Zborze Baptystów i na tym konieec. Żadneego latania po świadkach i zborach i kościołach nie było i nie będzie.
Dlaczego wyszłaś od Baptystów?
Przeprowadziłam się i straciłam kontakt. A teraz nie chcę już z żadnymi się wiązać. Wszyscy kłamią mniej lub więcej.

Awatar użytkownika
Queza

wuka pisze:
10 maja 2023, 11:44
Przeprowadziłam się i straciłam kontakt. A teraz nie chcę już z żadnymi się wiązać. Wszyscy kłamią mniej lub więcej.
Ale coś Cię ciągnie do tematów religinych skoro jesteś na forum biblijnym. Ten 9 ty dom zapewne. :-)

wuka

Queza pisze:
10 maja 2023, 11:51
wuka pisze:
10 maja 2023, 11:44
Ale coś Cię ciągnie do tematów religinych skoro jesteś na forum biblijnym. Ten 9 ty dom zapewne. :-)
Nie wiem co to 9 dom (w praktyce, bo słyszałam o domach) i czy ma wpływ na moje zainteresowania.

Awatar użytkownika
Queza

wuka pisze:
10 maja 2023, 12:12
Nie wiem co to 9 dom (w praktyce, bo słyszałam o domach) i czy ma wpływ na moje zainteresowania.
Domów jest 12, to takie koło, każdy dom za coś odpowiada, 9 dom to rozwój osobisty, Bóg, wyższy umysł, wyższe wykształcenie, dalekie podróże, filozofia, religia, prawo.

wuka

Queza pisze:
10 maja 2023, 12:17
wuka pisze:
Domów jest 12, to takie koło, każdy dom za coś odpowiada, 9 dom to rozwój osobisty, Bóg, wyższy umysł, wyższe wykształcenie, dalekie podróże, filozofia, religia, prawo.
Czyli całkiem trafnie.

Awatar użytkownika
Queza

wuka pisze:
10 maja 2023, 12:49
Queza pisze:
wuka pisze:
Czyli całkiem trafnie.
9 tym domem rządzi Strzelec i planeta Jowisz, a to Twój znak zodiaku, masz słońce w Strzelcu, ja mam słońce w Raku w 9 tym domu, ale Rak to 4 dom, wskazuje na fundament naszego życia, punkt wyjścia, a więc rodzinę, daje informacje o matce, oraz atmosferze, w jakiej wzrastaliśmy.

wuka

Queza pisze:
10 maja 2023, 13:05
wuka pisze:
10 maja 2023, 12:49
Queza pisze:

Czyli całkiem trafnie.
9 tym domem rządzi Strzelec i planeta Jowisz, a to Twój znak zodiaku, masz słońce w Strzelcu, ja mam słońce w Raku w 9 tym domu, ale Rak to 4 dom, wskazuje na fundament naszego życia, punkt wyjścia, a więc rodzinę, daje informacje o matce, oraz atmosferze, w jakiej wzrastaliśmy.
Na nic mi takie dane. Życie płynie swoją drogą.

Awatar użytkownika
Queza

wuka pisze:
10 maja 2023, 13:53
Na nic mi takie dane. Życie płynie swoją drogą.
Ja o sobie trochę chciałam wiedzieć, dlatego to studiowałam, ale masz rację, życie pisze własną opowieść.

Awatar użytkownika
Bobo

Post autor: Bobo »

Obie jesteście w błędzie. Rak idąc do tyłu, tyrpnął lekko strzelca, który chciał ustrzelić słońce, ale chybił. Słońce ocalało i dlatego mamy światło i ciepło.
Oszołomstwu mówię NIE!

Awatar użytkownika
Queza

A dlaczego mamy gwiazdy? Przecież ich nie widać w dzień, czyżby powstawały tylko nocą? Księżyca światło w dzień widać.

wuka

Dla przypomnienia wstawiam film, który jasno i wyraźnie podsumowuje naukę o Trójcy. Jest to stary film, który miałam na swojej stronie i przy okazji porządkowania zakładek YT wpadł mi w oko. Dlatego na potrzeby tego wątku zachęcam do posłuchania. Pod filmem jest link do strony i tekstu, który odczytuje i omawia znany wielu osobom "Persona Non Grata" (swego czasu sporo wysłuchałam jego filmików).
A zatem: Ojciec, Syn i Duch Święty - jeden Bóg https://www.youtube.com/watch?v=JBYklps ... L&index=11
Tu link do tekstu http://tiqva.pl/zdrowa-nauka/212-ojciec ... -jeden-bog

ODPOWIEDZ

Wróć do „Trójca Święta”