10, czyli 1?Queza pisze: ↑10 maja 2023, 11:16Domem Strzelca jest 9 ty dom w horoskopie, odpowiada on za między innymi rozwój osobisty, filozofię, religię, prawo. Ja mam słońce w 9 domu w horoskopie natalnym. Jaką jesteś liczbą numerologiczną?wuka pisze: ↑10 maja 2023, 10:50Mylisz się i to bardzo. Po wyjściu z KrK byłam tylko w Zborze Baptystów i na tym konieec. Żadneego latania po świadkach i zborach i kościołach nie było i nie będzie. Wolna to ja jestem od 29 roku życia, po śmierci męża już nie miałam ochoty na inny związek i to mi nie przeszło do dziś.po tych wszystkich kościołach, zborach, świadkach jesteś wolna, ja to cenię.
Wolność moja wynika z charakteru i z .... gwiazd. Strzelec jestem, a ci ponad wszystko cenią wolność i prawdę. Ponoć się znasz, więc chyba tym razem nie zarzucisz mi kłamstwa. Chociaż...nigdy nic nie wiadomo co wymyślisz.
Teoria trojcy a Biblia
Moderatorzy: Bobo, kansyheniek, booris, Junior Admin, Moderatorzy
-
Re: Teoria trojcy a Biblia
- Queza
Tak, jedynka jesteś, to droga niezależności, ale jedynki bardzo przejmują się opiniami na swój temat, bo są bardzo ambitne.
Words don't come easy to me.
- Queza
-
Przeprowadziłam się i straciłam kontakt. A teraz nie chcę już z żadnymi się wiązać. Wszyscy kłamią mniej lub więcej.
- Queza
Ale coś Cię ciągnie do tematów religinych skoro jesteś na forum biblijnym. Ten 9 ty dom zapewne.

-
Nie wiem co to 9 dom (w praktyce, bo słyszałam o domach) i czy ma wpływ na moje zainteresowania.
- Queza
Domów jest 12, to takie koło, każdy dom za coś odpowiada, 9 dom to rozwój osobisty, Bóg, wyższy umysł, wyższe wykształcenie, dalekie podróże, filozofia, religia, prawo.
-
- Queza
9 tym domem rządzi Strzelec i planeta Jowisz, a to Twój znak zodiaku, masz słońce w Strzelcu, ja mam słońce w Raku w 9 tym domu, ale Rak to 4 dom, wskazuje na fundament naszego życia, punkt wyjścia, a więc rodzinę, daje informacje o matce, oraz atmosferze, w jakiej wzrastaliśmy.
-
Na nic mi takie dane. Życie płynie swoją drogą.Queza pisze: ↑10 maja 2023, 13:059 tym domem rządzi Strzelec i planeta Jowisz, a to Twój znak zodiaku, masz słońce w Strzelcu, ja mam słońce w Raku w 9 tym domu, ale Rak to 4 dom, wskazuje na fundament naszego życia, punkt wyjścia, a więc rodzinę, daje informacje o matce, oraz atmosferze, w jakiej wzrastaliśmy.
- Queza
Ja o sobie trochę chciałam wiedzieć, dlatego to studiowałam, ale masz rację, życie pisze własną opowieść.
- Bobo
Obie jesteście w błędzie. Rak idąc do tyłu, tyrpnął lekko strzelca, który chciał ustrzelić słońce, ale chybił. Słońce ocalało i dlatego mamy światło i ciepło.
Oszołomstwu mówię NIE!
- Queza
A dlaczego mamy gwiazdy? Przecież ich nie widać w dzień, czyżby powstawały tylko nocą? Księżyca światło w dzień widać.
-
Dla przypomnienia wstawiam film, który jasno i wyraźnie podsumowuje naukę o Trójcy. Jest to stary film, który miałam na swojej stronie i przy okazji porządkowania zakładek YT wpadł mi w oko. Dlatego na potrzeby tego wątku zachęcam do posłuchania. Pod filmem jest link do strony i tekstu, który odczytuje i omawia znany wielu osobom "Persona Non Grata" (swego czasu sporo wysłuchałam jego filmików).
A zatem: Ojciec, Syn i Duch Święty - jeden Bóg https://www.youtube.com/watch?v=JBYklps ... L&index=11
Tu link do tekstu http://tiqva.pl/zdrowa-nauka/212-ojciec ... -jeden-bog
A zatem: Ojciec, Syn i Duch Święty - jeden Bóg https://www.youtube.com/watch?v=JBYklps ... L&index=11
Tu link do tekstu http://tiqva.pl/zdrowa-nauka/212-ojciec ... -jeden-bog