Miłość to największy dar jaki można komuś ofiarować. Szczęście jest wtedy, gdy nasze działanie napotyka akceptację lub wsparcie. Prawda jest skutecznym budulcem rzeczywistości. Co do prezentacji siebie to zwróć proszę uwagę na PismoSławomir59 pisze: ↑24 wrz 2026, 12:56Drogi Radku, to szlachetne że kochasz "w ciemno" anonimowych userów forum których w ogóle nie znasz. Ale mam prośbę. Czy mógłbyś łaskawie zdefiniować takie pojęcia jak: "miłość, szczęście i prawda" ?radek pisze: Kochani mam dla Was radę, jeśli mogę. Nie przekonujcie się nawzajem, zamiast tego starajcie się prezentować siebie, a będzie Wam łatwiej osiągnąć szczęście. Bo zauważycie, że nie kształt słów ujawnia Prawdę, lecz ich piękno. Pozdrawiam.
Jeszcze jedno pytanie. Co znaczy według Ciebie zachęta "starajcie się prezentować siebie" ?
Czy mamy na anonimowym forum dyskusyjnym ujawnić swoje wrażliwe dane osobowe obcym ludziom, których nie znamy ? Skąd mamy wiedzieć, że ich słowa zapisane na forum to "piękno " ?
“Lecz kto postępuje zgodnie z prawdą, dąży do światłości, aby wyszło na jaw, że uczynki jego są dokonane w Bogu.”
Ewangelia według św. Jana 3:21 BW1975
https://bible.com/bible/3490/jhn.3.21.BW1975