Przycinanie drzew
Moderatorzy: Bobo, kansyheniek, booris, Junior Admin, Moderatorzy
-
Przycinanie drzew
Teraz u Ciebie profesjonalna i szybka wycinka drzew https://otomistrz.pl/wycinka-drzew/jaworzno/ dbamy o Twoje bezpieczeństwo
-
Re: Przycinanie drzew
Przycinanie czy wycinka.Bendysh pisze: ↑18 lut 2021, 9:45Teraz u Ciebie profesjonalna i szybka wycinka drzew https://otomistrz.pl/wycinka-drzew/jaworzno/ dbamy o Twoje bezpieczeństwo
Chyba niezbyt to profesjonalne, skoro reklamodawca nie odróżnia przycinania od wycinki

Współczuję tym, co cię zatrudnią

- Bobo
Ja tam widzę, że na zdjęciach są wycięte drzewa, no to chyba wycinka 

Oszołomstwu mówię NIE!
-
Bardzo dobry temat. Dobrze że go nie usunięto.
Łk. 15:19
I nie jestem godzien więcej być nazywany synem twoim, uczyń mię jako jednego z najemników twoich.
(BG)
I nie jestem godzien więcej być nazywany synem twoim, uczyń mię jako jednego z najemników twoich.
(BG)
-
Temat jest w dziale: Off topic - czyli różności nie związane z tematyką Biblijną - Ogłoszenia
Jest to właściwe miejsce dla takich tematów.
Gdyby wszyscy umieszczali swoje posty we właściwych miejscach, to byłoby fajnie.
Nie liczę na odpowiedź veterana, bo się wycofał, chyba nawet dwukrotnie
Gdyby wszyscy umieszczali swoje posty we właściwych miejscach, to byłoby fajnie.
Nie liczę na odpowiedź veterana, bo się wycofał, chyba nawet dwukrotnie

Co to jest? - Nie świeci i nie mieści się w d.upie? ..... Ruski przyrząd do świecenia w d.upie
Слава Україні !

Слава Україні !
-
Udajesz, czy naprawdę nie dostrzegasz śmieszności?BoaDusiciel pisze: ↑18 lut 2021, 12:18Temat jest w dziale: Off topic - czyli różności nie związane z tematyką Biblijną - Ogłoszenia
Nie liczę na odpowiedź veterana, bo się wycofał, chyba nawet dwukrotnie![]()
Przycinanie, a wycinanie to dwie różne sprawy. Co to za fachowiec, profesjonalista, który się w taki sposób poleca, swoją firmę

Wyobraź sobie, że masz duży sad, który zapewnia tobie i rodzinie utrzymanie, a do tego lubisz...J23

Zamawiasz TEGO fachowca od "przycinania" drzewek w twoim sadzie.
Na koniec dnia dumny pan fachowiec pokazuje ci efekt swojej pracy: https://www.google.com/search?q=las+po+ ... Yc6JNqquTM

- Bobo
Nie rozumiem o co ci chodzi
przecież w treści reklamy wymienia i wycinkę i ścinkę. No kto sobie pozwoli zatrudnić fachowca nie mówiąc mu najpierw co i jak na zrobić
Nawet nie wiesz jakie to ważne prace.
Oszołomstwu mówię NIE!
-
A to przepraszam, nie zrozumiałem.wuka pisze: ↑18 lut 2021, 13:00Udajesz, czy naprawdę nie dostrzegasz śmieszności?BoaDusiciel pisze: ↑18 lut 2021, 12:18Temat jest w dziale: Off topic - czyli różności nie związane z tematyką Biblijną - Ogłoszenia
Nie liczę na odpowiedź veterana, bo się wycofał, chyba nawet dwukrotnie![]()
Przycinanie, a wycinanie to dwie różne sprawy. Co to za fachowiec, profesjonalista, który się w taki sposób poleca, swoją firmę![]()
Wyobraź sobie, że masz duży sad, który zapewnia tobie i rodzinie utrzymanie, a do tego lubisz...J23![]()
Zamawiasz TEGO fachowca od "przycinania" drzewek w twoim sadzie.
Na koniec dnia dumny pan fachowiec pokazuje ci efekt swojej pracy: https://www.google.com/search?q=las+po+ ... Yc6JNqquTM![]()
To dlatego, że veteran miał zastrzeżenia odnośnie tematu, ale nie sprecyzował jakie, jak zwykle.
Dlatego pomyślałem, że chodzi mu o sam fakt zaistnienia takiego tematu na forum biblijnym.
Niektórzy zdecydowanie przeceniają moje zdolności dedukcyjne

Co to jest? - Nie świeci i nie mieści się w d.upie? ..... Ruski przyrząd do świecenia w d.upie
Слава Україні !

Слава Україні !