Chrzest wiary po raz drugi

Napisz jakie masz sugestie oraz pytania odnośnie forum. Możesz tu także zgłaszać wszelkie błędy, usterki czy nieprawidłowości, które spotkasz na forum.

Moderatorzy: Bobo, kansyheniek, booris, Junior Admin, Osoby odpowiedzialne za forum, Moderatorzy

wuka

Re: Chrzest wiary po raz drugi

Post autor: wuka »

Nieziem pisze:
25 lut 2025, 1:54
wuka pisze:
24 lut 2025, 14:37
Bo to jest przestępstwo.
?

Na tych filmikach widać pełnoletnich ludzi, działających wedle własnych przekonań, gdzie tu widzicie przestępstwo?
Na jakiej podstawie wpadacie w histerie i dopowiadacie sobie historie o manipulacji, i tak źle przewidujecie przyszłość tej kobiety? Prorocy wy czy co?
Ja rozumiem dmuchanie na zimne ale oskarżanie kogokolwiek o cokolwiek w oparciu o wyrwane z kontekstu filmiki i kilka zdań znajomego tej kobiety, czy wy prokuratorzy jacyś czy co?
Chciałbym pomysleć, że to z nudów zamiast oglądać seriale zajmujecie się przypadkowymi ludźmi w internetach. A ja za młody jestem aby tak rozumować.
Jednakże, jeśli uważacie, że doszło do przestępstwa to, w internetach znalazłem taki zapis, zobowiązujący do podjęcia działania:
Każdy, dowiedziawszy się o popełnieniu przestępstwa ściganego z urzędu, ma społeczny obowiązek zawiadomić o tym prokuratora lub Policję. (Art.304 Kodeks postępowania karnego).
Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Kto nie widzi w tym przestępstwa niech spokojnie żyje sobie dalej. Pozostałym życzę aby nie wściubiali nosa w cudze sprawy. Aby mogli też spokojnie sobie żyć.
Chyba naprawdę nie znasz życia.
Powiedz mi jaka przyszłośf jest dla tej kobiety. Będą dzieci z jakim nazwiskim i jakimi
prawami. B³kartów. Będzie rozw9d udzielony przez męża. Nie widzisz, że prawo jednak chroni
ludzi, kobietę, dzieci.
Moim jedynym serialem jest własne doświadczenie życiowe i obserwacja otoczenia.
Jasne że to dorosłe osoby są, ale sekta to nic dobrego.
Generalnie mam to gdzieś, że naiwniacy sobie kręcą linę na własne życzenie, ale
napisałam co napisapam w dobrej wierze. C9ż. Ruganie biorę jako nauczkę abyy jeszcze bardziej
mief wszystko i wszystkich w nosie.

Awatar użytkownika
booris

Post autor: booris »

Kilka lakonicznych postow,dwa filmiki i prosze...Ekipa forumowych detektywow rozgryzla niecne poczynania seksualno-religijnych przestepcow.Gratuluje i podziwiam.Moze w takim razie pomozecie rozwiazac moj problem.Jest 10 rano,a moja kobieta juz drugi raz powiedziala,ze mnie kocha.Czy to jest normalne?

wuka

booris pisze:
25 lut 2025, 10:34
Kilka lakonicznych postow,dwa filmiki i prosze...Ekipa forumowych detektywow rozgryzla niecne poczynania seksualno-religijnych przestepcow.Gratuluje i podziwiam.Moze w takim razie pomozecie rozwiazac moj problem.Jest 10 rano,a moja kobieta juz drugi raz powiedziala,ze mnie kocha.Czy to jest normalne?
A co to znaczy: twoja kobieta?
M9j kot też mnie kocha.
Kocham moje ksiażki i kwiaty.
Moje dziwci kochaja mnie od kilkudziesi3ciu lat i vice versa.
Co sie stanie z twoją kobietq jak na drod,e stanie konkurencja?
Wymiana. Gorze jeeli jest potomstwo.
Zresztą...

Nieziem

Post autor: Nieziem »

20250225_103235.jpg
wuka pisze:
25 lut 2025, 10:57
Co sie stanie z twoją kobietq jak na drod,e stanie konkurencja?
Zresztą...
Skąd tyle czarnowidztwa?
W tematach politycznych głosisz zagładę Polski. W temacie o drugim chrzcie tutaj prorokujesz klęskę kobiety tylko dlatego, że nie ksiądz czy pastor ale zwykły człowiek udziela jej chrztu i uczestniczy w małżeńskich deklaracjach.
A jak booris dla rozluźnienia nadętej atmosfery rzuca żartem, to nawet w tym dostrzegasz okazję by napisać kolejne czarne scenariusze.
To wiedz, że są ludzie, którzy mają zupełnie inne myślenie, i podejście do życia. Co siejesz, to i żąc będziesz, jak powiada Pismo.
Zacznij sądzić kwiaty, a przyszłość będzie inna, niż obecnie ją katastroficznie projektujesz.
To internety podpowiadają takie myślenie, ale wcale nie trzeba w to wchodzić. Ja na początku plandemii się dość zaangażowałem w takie treści, aż zrozumiałem, że tylko dlatego to w moim życiu jest ważne bo temu poświęcałem czas. Jak przestałem patrzeć na życie przez internet, a popatrzyłem na sobie i tych których spotykam w codziennym życiu, pojąłem, że życie właściwe jest to, tu, blisko, doświadczalne, a nie tamte, poprzez ekran.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

wuka

:oops: Nie wiem, po co ja tu jeszcze zaglądam.

Awatar użytkownika
Queza

Post autor: Queza »

wuka pisze:
25 lut 2025, 14:21
Z ciekawości wuka, z ciekawości, myślę, że z tego powodu też czytasz książki, żeby znaleźć co tam jest ukryte.
Razem walczymy z miłością na sztandarze. Kto jest Zwycięzcą? To się okaże...

wuka

Queza pisze:
25 lut 2025, 14:51
wuka pisze:
25 lut 2025, 14:21
Z ciekawości wuka, z ciekawości, myślę, że z tego powodu też czytasz książki, żeby znaleźć co tam jest ukryte.
W tym konkretnym temacie odezwałam się raczej dlatego, że żal mi się tej kobiety zrobiło.
Zauważ, że sami faceci bronią takich "związków". Wiadomo, że facet zawsze na 4 łapy ląduje z katastrof damsko-męskich.
Kobiety płączą i płacą czasami całym zrujnowanym życiem, zrytą psychiką itd.
Czas chyba mocno przystopować pobyt, a to dlatego, że mówię innymi językami niż większość i mam dość takiego niezrozumienia prostych słów, którymi najczęściej się wyrażam i przekręcanie ich w jakieś demonium.

Nieziem

Post autor: Nieziem »

I się nie dowiedziałem na czym miałoby polegać przestępstwo w opisywanej sprawie.
Bo ten człowiek ma nadwagę, może sepleni, a na pewno jest niezależny więc niebezpieczny. I pewnie głupi bo nagrywa i udostępnia w internetach dowody w sprawie.
Ja sobie myślę, że z taką logiką to nie mógłbym noża kuchennego kupić, bo mógłbym być oskarżony o przestępstwo morderstwa. Nie ważne, że nic nie uczyniłem, przecież jestem w posiadaniu narzędzia, które może krzywdzić.

To forum dyskusyjne jest, i jak ktoś oczekuje tylko oklasów dla własnych opinii to winien sobie założyć kółko wzajemnej adoracji gdziekolwiek indziej. Idea tego miejsca jest diametralnie inna. Tutaj się musisz spodziewać poglądów sprzecznych z Twoimi, akceptować autorów tychże poglądów, i na miarę własnego potencjału mierzyć się z nimi (poglądami).
Insynuacje i oskarżenia pod adresem forumowiczów nie przynoszą chluby nikomu.

Awatar użytkownika
booris

wuka pisze:A co to znaczy: twoja kobieta?
Odpowiedzialnosc.
wuka pisze:Co sie stanie z twoją kobietq jak na drod,e stanie konkurencja?
Dokladnie tak,jak mi zycie ulozylas.Kobieta do wymiany na nowszy model.a dzieci oczywiscie zostana bekartami bez nazwiska.

Awatar użytkownika
Quinque

Post autor: Quinque »

wuka pisze:
22 lut 2025, 13:30
Chrzest w KK ma na celu jedynie zapisanie w księgach parafialnych, jako nowy, przyszły podatnik kasty kleru.
Nie masz bladego pojęcia czym jest Chrzest w krk. Na pewno nie tym, co głosisz tu i wszędzie gdzie się pojawiasz.
Poczytaj dokumenty katolickie. Poczytaj także ich wytłumaczenie, a nie jedynie wymysły waszego guru z XIX wieku.
Biję się w piersi, że dałam się takim, jak ty zmanipulować i wcisnąć sobie całą masę kłamstw w sprawie kk i sakramentów.
Pamiętam waszą twórczość na forum protestantów. Miałem tam inni nick. I potwierdzam to co wuka pisze, ale tutaj pozytywne zaskoczenie. Do wrogów KK żadne argument nie trafiają, np. nawet jak wprost mają napisane w Biblii że należy spożywać ciało i krew Chrystusa, to powiedzą że to symbol. Ale już statek z każdym zwierzęciem na ziemii to 100% prawda
"Bękart diabła czy dziecko Boże. Stara gwardia czy cyber młodzież
Kto kręci globem? Iluminacja, masońskie loże
Czarna magia, zdefiniuj chorobę. Jaka jest prawda za c$#j się nie dowiesz"

krzysiekniepieklo

Post autor: krzysiekniepieklo »

booris pisze:
Może jakieś pokropienie by pomogło?

Awatar użytkownika
Queza

Post autor: Queza »

krzysiekniepieklo pisze:
01 kwie 2025, 19:43
booris pisze:
Może jakieś pokropienie by pomogło?
Pokropienie czystą jak się kochają.
Razem walczymy z miłością na sztandarze. Kto jest Zwycięzcą? To się okaże...

Awatar użytkownika
Jędrek Mendrek

Post autor: Jędrek Mendrek »

Ok, już wiemy jak odpowiedź zredagowała AI. A co osobiście sądzi na ten temat Jędrek?
Ostatnio zmieniony 23 maja 2026, 7:07 przez Jędrek Mendrek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
booris

Jędrek Mendrek pisze:Jeśli chcesz, napisz w jakim Kościele albo sytuacji jesteś — wtedy powiem dokładniej, jak to się tam traktuje.
Typowa dla AI propozycja rozwiniecia tematu. :-D

Awatar użytkownika
Bobo

Post autor: Bobo »

booris pisze:Typowa dla AI propozycja rozwiniecia tematu. :-D
:-D
Oszołomstwu mówię NIE!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Propozycje, sugestie, błędy, pytania.”