Sławomir59 pisze: ↑31 sie 2026, 14:37
Świadkowie Jehowy ze wstydem się przyznawali, że zaśmiecają i dewastują miejsca publiczne, że używają wulgaryzmów, tatuują się i biją się po pijanemu ? Co za brednie i klamstwa tu wypisujesz ? Każdy widzi, kto zanieczyszcza w miejscach publicznych . Nie są to Świadkowie Jehowy. Co do zarzutu zakazu głoszenia w pracy jest to związane z tym, że pracodawca może zakazać praktyk religijnych w czasie wykonywania obowiązków służbowych. Natomiast skorumpowany "człowiek szefa" może prowokować do takich praktyk aby następnie o nie oskarżyć. Dlatego Świadkowie nie dają się na to nabrać. Wyjaśniałem to już wcześniej, ale niestety nie czytasz innych postów poza swoimi.
Jeśli potrafisz, to tym razem przeczytaj ze zrozumieniem. Przeczytaj to, co napisałem. I nic więcej. Przyznaj się do swoich kłamstw. Pamiętaj, że tu, na tym forum reprezentujesz ŚJ. Reprezentujesz bardzo negatywnie.
Na wszelki wypadek, jeśli potrafisz, zauważ, że niczego Ci nie zarzucam. 1. Żądam dowodów. 2. Opisuję swoje wrażenia. 3. Oceniam zachowanie, a nie osobę.
Gdybym dyskutował z idiotą, to bym napisał:
Wskaż, gdzie napisałem, że ŚJ przyznawali, że zaśmiecają? Albo, że zaśmiecają katolicy, ewangelicy, prawosławni, cykliści, Murzyni, muzułmanie itd?
Wskaż, gdzie napisałem, że ŚJ przyznawali, że dewastują? Albo, że zaśmiecają katolicy, ewangelicy, prawosławni, cykliści, Murzyni, muzułmanie itd?
Wskaż, gdzie napisałem, że ŚJ przyznawali, że używają wulgaryzmów? Albo, że zaśmiecają katolicy, ewangelicy, prawosławni, cykliści, Murzyni, muzułmanie itd?
Wskaż, gdzie napisałem, że ŚJ przyznawali, że tatuują? Albo, że zaśmiecają katolicy, ewangelicy, prawosławni, cykliści, Murzyni, muzułmanie itd?
Wskaż, gdzie napisałem, że ŚJ przyznawali, że biją na trzeźwo? Albo, że zaśmiecają katolicy, ewangelicy, prawosławni, cykliści, Murzyni, muzułmanie itd?
Wskaż, gdzie napisałem, że ŚJ przyznawali, że biją po pijanemu? Albo, że zaśmiecają katolicy, ewangelicy, prawosławni, cykliści, Murzyni, muzułmanie itd?
Mam wrażenie, że dyskutuję z chamskim agresorem, który całe zło przypisuje katolikom. Zapewne każdego śmiecącego, dewastującego, przeklinającego, wytatuowanego, bijącego sprawdza, jakiego jest wyznania. I sprawdza, czy przypadkiem nie bywa w żadnej Sali Królestwa (przynajmniej na terenie Polski).
Mam wrażenie, że dyskutuję z kimś, kto nie potrafi przeczytać postu, tylko kieruje się negatywnymi emocjami i nienawiścią. I ze wściekłości nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
Swoim zachowaniem wystawiasz świadectwo ŚJ. Przyznam, że z taka agresją ze strony ŚJ spotykam się pierwszy raz. Z obrażalstwem się spotykałem. Ale nie kłamliwymi oszczerstwami. I ciągłym agresywnym opluwaniem. Człowiek, którego tak zżera nienawiść do innowierców na pewno nie jest wyznawcą Boga jedynego. Jest pod wpływem szatana.