Uciekam z tego domu wariatów.
To nie dla mnie.
Moderatorzy: Bobo, kansyheniek, booris, Junior Admin, Osoby odpowiedzialne za forum, Moderatorzy
Co się stało?Henryk pisze:Przepraszam kilku userów rzeczywiście zainteresowanych Biblią
To nie dla mnie.
Bye, bye, loveHenryk pisze:Przepraszam kilku userów rzeczywiście zainteresowanych Biblią
To nie dla mnie.
Co Ciebie Henryk tak uraziłoHenryk pisze:Przepraszam kilku userów rzeczywiście zainteresowanych Biblią
To nie dla mnie.
HenrykuHenryk pisze:Przepraszam kilku userów rzeczywiście zainteresowanych Biblią
To nie dla mnie.
Popieram wypowiedź.RN pisze:Przetrwałeś moment kryzysu na forum, a teraz, kiedy zaczyna się wszystko rozwijać, przybywa postów, zaczynają wracać dawni userzy, Ty chcesz odchodzić.
Ja często się z Tobą nie zgadzam Bobo.Bobo pisze:Spokojnie, Henryk ochłonie i wróci. Dajcie mu trochę czasu.
Za jakiś czas stwardnieje i zacznie używać skuteczniejszych narzędzi.
To tak, jakbyś będąc karpiem zgadzał się z twierdzeniem, że tradycja spożywania karpia na Wigilię jest bardzo pięknaKrystian pisze:Ja często się z Tobą nie zgadzam Bobo.Bobo pisze:Spokojnie, Henryk ochłonie i wróci. Dajcie mu trochę czasu.
Jednak w tej kwestii masz rację.
Chyba żartujesz, wężuBoaDusiciel pisze:To tak, jakbyś będąc karpiem zgadzał się z twierdzeniem, że tradycja spożywania karpia na Wigilię jest bardzo pięknaKrystian pisze:Ja często się z Tobą nie zgadzam Bobo.Bobo pisze:Spokojnie, Henryk ochłonie i wróci. Dajcie mu trochę czasu.
Jednak w tej kwestii masz rację.