Nie mam słuchawek, a przy koleżankach nie posłucham. Też ktoś wchodzi, wychodzi. Zamieszanie.
Wstawki Quezy do innych tematów
Moderatorzy: Bobo, kansyheniek, booris, Junior Admin, Moderatorzy
- Queza
Re: Cykl wykładów Objawienia Jana
Words don't come easy to me.
- Queza
Ja jestem lwica i kocica i to ja zwyciężę!
-
- Queza
-
To miło. Tylko zwróć uwagę, że po całym forum, w różnych tematach wstawiasz takie pojedyncze zdania, które nic nie mają z tematami wspólnego i tylko rozwalają je.
Może załóż sobie jakiś prywatny temat, jeśli masz taką potrzebę i tam wstawiaj te swoje posty...
- Queza
Będę miała dzisiaj słuchawki, to wysłucham wykładu i coś na ten temat napiszę.
-
Nie o to mi chodzi. Nie musisz słuchać, ani oglądać co ja wstawiam. Czy nie rozumiesz, o czym do ciebie piszę? O tym, że w wielu tematach (moich czy nie moich - bez znaczenia) wpisujesz jakieś uwagi oderwane od tematów, od rzeczywistości, jakieś prywatne skojarzenia. Proszę cię, żebyś tego nie robiła. Może jakiś mod się wypowie; jeśli nie mam racji to przepraszam, ale mnie to bardzo razi.
- Queza
Jak moja osobowość cię meczy, to mówiłam Ci, żebyś mnie nie czytała.
-
Ty naprawdę nawet czytać nie umiesz? Gdzie ja piszę o twojej osobowości?
"Osobowość – wewnętrzny system regulacji pozwalający na adaptację i wewnętrzną integrację myśli, uczuć i zachowania w określonym środowisku w wymiarze czasowym (poczucie stabilności). Jest to zespół względnie trwałych cech lub dyspozycji psychicznych jednostki, różniących ją od innych jednostek.
Osobowość – stosunkowo stałe cechy, dyspozycje czy właściwości jednostki, które nadają względną spójność jej zachowaniu.
Osobowość jest także definiowana jako charakterystyczny, względnie stały sposób reagowania jednostki na środowisko społeczno-przyrodnicze, a także sposób wchodzenia z nim w interakcje.
Osobowość – zespół stałych i zmiennych cech psychofizycznych, które są związane z wszystkimi działaniami, doznaniami i potrzebami osoby na poziomie fizjologicznym, charakteru, intelektu i duchowym[1].
Nie o tym piszę przzecież.
- Queza
Ja dobrze czytam i dobre wnioski wyciągam. Ja jedynka, Ty jedynka a to nie dobry układ. Najlepiej będzie jak nie będziemy sobie wchodzić w drogę.
-
Puknij się. Załóż sobie OSOBNY TEMAT na swoje jedynki i inne brednie, a nie zaśmiecaj każdego tematu. Tak trudno pojąć o czym piszę i o co cię PROSZĘ?!
- Queza
Uważaj, bo zostaniesz sama ze swoim charakterkiem.
-
- Queza
Re: PRZYJAŻŃ POLSKO - UKRAIŃSKA
Boa jest mądrzejszy od Ciebie radku. O jakim ty czyścu piszesz, jesteś katolikiem?
-
Re: PRZYJAŻŃ POLSKO - UKRAIŃSKA
Mylisz się. Boa nie jest mądrzejszy. Pokazał, że chce zabijania, przemocy i przypuszczam, że bierze czynny udział w tej wojnie. Podejrzewam, ze i Krystian wylądowal na froncie.
Nie wyśmiewaj się z czyśćca. Wprawdzie nazwa katolicka i mnie też nie pasuje, ale wiele osób postrzega tzw. czyściec jako miejsce odpoczynku dla dusz po śmierci fizycznej.