Bobo,a o czym jest to co napisales i co to wnosi do dyskusji?

Moderatorzy: booris, Bobo, kansyheniek, Junior Admin, Moderatorzy
Bobo,a o czym jest to co napisales i co to wnosi do dyskusji?
Radek jest winien temu,ze nie rozumiesz? No wez...Bobo pisze: ↑15 paź 2022, 18:22Radka. Forum jest dyskusyjne. Z Radkiem nie ma dyskusji. Równie dobrze mogę napisać, że synowie Boga to gruszki, które są na sośnie. I udowodnij mi, że nie. Natomiast obiecuje, że głupią gadkę będę mógł prowadzić tygodniami.
Nikt nie podchwytuje tematów Radka. Czy jako junior nie mogę na to zwrócić uwagę?
Domyślam się że dla twojego cynizmu wszystko jest dopuszczalne. Tylko po co? Forum biblijne chcesz zamienić w bełkoty schizofreników?
Cynizm to cynizm,a booris to booris.booris moze byc cyniczny,ale na odwrot sie nie da.Bobo pisze:Cynizm ma na imię booris
Ja nie mam wrazenia,Bobo.Ja widze ze jestes trollem.Bobo pisze:Mam jakieś wrażenie, że stajesz się powoli jakimś trollem w sprawach, antyŚJ.
Nie mam problemu,Bobo.A Radka szanuje i dyskutuje z nim wtedy,kiedy mam cos do powiedzenia.Nie bije piany.Bobo pisze:Ściema, że nie masz problemu z pojmowaniem i dyskusja z radkiem. Przecież z nim nie rozmawiasz!
Ty juz masz chyba jakas manie przesladowcza.Bobo pisze:Ale na wpisy ŚJ żywo reagujesz
Są ci jakąś solą w oku a może nawet kością w gardle.
Dziekuje za ostrzezenie,bede sie trzymal od Ciebie z daleka.Bobo pisze:Nie zbliżaj się to trolla.