Prawie na pewno był to fiszbinowiecwiesia pisze: Jest to coś z rekina,ale o specyficznej budowie pyska /zęby/ i sposobie trawienia. .
Co odcedził, a nie przeszło przez "sitko" to wypluwa.
Coś mogło zatrzymać się w fałdach w pysku.
Moderatorzy: kansyheniek, Bobo, booris, Junior Admin, Moderatorzy
Prawie na pewno był to fiszbinowiecwiesia pisze: Jest to coś z rekina,ale o specyficznej budowie pyska /zęby/ i sposobie trawienia. .
Jestem z zamiłowania matematykiembartek212701 pisze: Matematyczne wyliczenia pokazały
Tak - karp po greckuwiesia pisze: Otóż wyobraź sobie,że jest taka ryba
Wierzę w Boga. Kropka.nesto pisze:Rethel, o niczym nie zapomniałem... Szczególnie dziwaczne jest twierdzenie, które powielasz, że Biblia jest Słowem Bożym. Co to wg ciebie znaczy? Bo wg mnie jest to zwykłe kłamstwo.
Nigdzie tak nie napisano.Słowo Boże raz oznajmia, że Józef mieszkał w Betlejem i dlatego tam urodził się Jezus, a innym razem tłumaczy, że do Betlejem poszedł sobie z ciężarną Marią aby dać się spisać.
A po co miałby dwa razy powtarzać to samo?No nie mów, że Bóg jest szaleńcem lub schizofrenikiem. Gdzieś to Słowo Boże jest kłamstwem. Darując sobie inne sprzeczności, odpowiedz, czy Słowo Boże wg ciebie może być ze sobą sprzeczne?
Widzisz Nesto.... ze z Kosciola Katolickiego sam odeszles ale wyznanie bylych katolikow wyklucza Cie z grona byłych katolikowbartek212701 pisze:nesto, zmień sobie podpis z 'były katolik' na ateista,bo oszukujesz ludzi.
No wiesz co? Ja potraktowałam twoje pytanie poważnie,a ty chciałeś tylko Biblii "dowalić"nesto pisze:wiesia napisał/a:
Otóż wyobraź sobie,że jest taka ryba
Tak - karp po grecku
TakSteven pisze:Ale to nie wazne wlasnie zostales ekskomunikowany z Kosciola ByloKatolickiego