|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
Cuda z nieba |
Autor |
Wiadomość |
Lukian
Wyznanie: katolickie
|
|
|
|
|
karol210
|
Wysłany: 2016-08-27, 20:05
|
|
|
Film filmem ja sam dokladnie wiem ze swiat niewidzialny przenika widzialny i jest bardzo od niego zalezny bardziej niz komukolwiek sie wydaje.Łaska Uświęcająca nią jest ktora przenika ten Duch Św gorzej jesli odda sie myślami i uczynkami diabłu to inny swiat i inny czas |
_________________ Refleksja:
https://youtu.be/zfusL3xTKn4
http://m.ulub.pl/wojxsP7O...mnie-przyjmiesz |
|
|
|
|
radek
mężczyzna
Pomógł: 284 razy Wiek: 41 Dołączył: 03 Sty 2013 Posty: 2996 Skąd: Choszczno
|
Wysłany: 2018-01-12, 11:58
|
|
|
Interakcja człowieka ze światem postrzeganym powinna być samoaktualizującym się algorytmem. Próba znalezienia i zaprzęgnięcia Boga do spełniania wszelkich życzeń jest zachowaniem niedojrzałym. Owszem Bóg jest większy, a Jego Duch udziela każdemu człowiekowi wszystkiego, według władzy duchowej jaką człowiek uzyskał ucząc się na każdym zapamiętanym doświadczeniu życiowym, lecz najpełniej ludzkie potrzeby są zaspokajane przez Ducha, gdy człowiek ma w ręku całe swoje życie i chce się nim dzielić ze wszystkimi. Duch odwdzięcza się, gdy człowiek dzieli się z Nim tym co uzyskał. Duch nie tyle usługuje człowiekowi, co chwali go
Koran 23:62 (Bielawski)
My nakładamy na każdą duszę tylko to, co jest w jej możliwości. My mamy Księgę, która mówi prawdę, i oni nie doznają niesprawiedliwości.
Mat 28:18-19 eib "(18) A Jezus podszedł i zwrócił się do nich w tych słowach: Otrzymałem wszelką władzę w niebie i na ziemi. (19) Idźcie więc i pozyskujcie uczniów pośród wszystkich narodów. Chrzcijcie ich w imię Ojca, Syna i Ducha Świętego" |
_________________ Lewa szala już nie wzbiera, Prawa decyduje teraz
Mat 3:2 eib "(2) (...) Królestwo Niebios jest blisko."
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|