|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
Odkrycie z fizyki cząstek elementarnych |
Autor |
Wiadomość |
EMET
Wyznanie: Świadkowie Jehowy w Polsce
|
|
|
|
|
wuka
Pomogła: 255 razy Wiek: 70 Dołączyła: 25 Cze 2016 Posty: 4060
|
Wysłany: 2020-07-02, 19:02
|
|
|
Nie wiem, czy nie minąłbyś się prawem, gdybyś tak skopiował cały tekst
Nie mam wykupionej prenumeraty - o zgrozo, o wstydzie - , stąd tylko jedno, mało przydatne zdanie mi się wyświetla
A temat fascynujący. |
|
|
|
|
EMET
Wyznanie: Świadkowie Jehowy w Polsce
|
Wysłany: 2020-07-04, 08:20
|
|
|
wuka napisał/a: | Nie wiem, czy nie minąłbyś się prawem, gdybyś tak skopiował cały tekst
Nie mam wykupionej prenumeraty - o zgrozo, o wstydzie - , stąd tylko jedno, mało przydatne zdanie mi się wyświetla
A temat fascynujący. |
EMET:
Odżałowałem i kupiłem wydanie papierowe, gdyż nie mam prenumeraty elektronicznej. Raczej nie mam możliwości, aby zapodać... Trzeba by pójść do czytelni czy inaczej. O ile będzie gdzie dostępny materiał w sieci, nie omieszkam zapodać. Fizyka atomistyka to poniekąd lekka moja pasja; tudzież matematyka; o biblistyce nie wspomnę.
Może stąd --
https://www.focus.pl/arty...trakwark-x-6900
Stephanos, ps. EMET |
_________________ „Wielu będzie biegać tu i tam [po hebrajsku: < jᵊszōṭᵊṭû >], i nastanie obfitość prawdziwej wiedzy” -- Daniela 12:4b; ‘PNŚ/ZW’, Przypis. |
|
|
|
|
wuka
Pomogła: 255 razy Wiek: 70 Dołączyła: 25 Cze 2016 Posty: 4060
|
Wysłany: 2020-07-04, 09:51
|
|
|
EMET napisał/a: | Może stąd -- |
Tak, to całość. Wielkie dzięki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|