|
Forum biblijne
FORUM ZOSTAŁO PRZENIESIONE. ZAPRASZAMY www.biblia.webd.pl
|
Powinieneś to wiedzieć |
Autor |
Wiadomość |
Hava [Usunięty]
|
|
|
|
|
Queza
The Morning Star
Pomogła: 155 razy Wiek: 43 Dołączyła: 30 Mar 2012 Posty: 4675 Skąd: Bieszczady
|
Wysłany: 2013-01-26, 18:22
|
|
|
Hava, kurcze, ale Korpus !
Awatar, wygląda jak lampa Alladyna:
|
_________________ Matko, która jesteś w Niebie, chroń Nas zawsze w potrzebie. Niech się Imię Twoje święci, miej Nas zawsze w Swej pamięci. |
|
|
|
|
Hava [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-26, 19:43
|
|
|
wystarczy posłuchać w zasadzie tylko 3 części
http://www.youtube.com/watch?v=8IMs0yJTyeI
a co do avatara, to część zbroi legionisty rzymskiego, a konkretnie hełm z przyłbicą.
Polecam poczytać o zbroi Bożej w Liście do Efezjan.
List do Efezjan 6. - (10) W końcu, bracia moi, umacniajcie się w Panu i w potężnej mocy jego. (11) Przywdziejcie całą zbroję Bożą, abyście mogli ostać się przed zasadzkami diabelskimi. (12) Gdyż bój toczymy nie z krwią i z ciałem, lecz z nadziemskimi władzami, ze zwierzchnościami, z władcami tego świata ciemności, ze złymi duchami w okręgach niebieskich. (13) Dlatego weźcie całą zbroję Bożą, abyście mogli stawić opór w dniu złym i, dokonawszy wszystkiego, ostać się. (14) Stójcie tedy, opasawszy biodra swoje prawdą, przywdziawszy pancerz sprawiedliwości (15) i obuwszy nogi, by być gotowymi do zwiastowania ewangelii pokoju, (16) a przede wszystkim, weźcie tarczę wiary, którą będziecie mogli zgasić wszystkie ogniste pociski złego; (17) weźcie też przyłbicę zbawienia i miecz Ducha, którym jest Słowo Boże.
http://img267.imageshack....aazbrojabis.jpg |
|
|
|
|
Queza
The Morning Star
|
Wysłany: 2013-01-26, 20:22
|
|
|
Tak jest Szefie ! |
_________________ Matko, która jesteś w Niebie, chroń Nas zawsze w potrzebie. Niech się Imię Twoje święci, miej Nas zawsze w Swej pamięci. |
|
|
|
|
Anowi
Pomogła: 121 razy Dołączyła: 02 Wrz 2007 Posty: 10070 Skąd: Bóg wie
|
Wysłany: 2013-01-26, 22:43
|
|
|
jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo, że o pieniądze |
_________________ nie jest bogaty ten, kto posiada wiele,
tylko ten, kto niewiele potrzebuje. |
|
|
|
|
Queza
The Morning Star
|
Wysłany: 2013-01-26, 23:18
|
|
|
Anowi napisał/a: | jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo, że o pieniądze |
Hm... ale, że co niby? pospolite hasło i brak odniesienia. |
|
|
|
|
Anowi
|
Wysłany: 2013-01-26, 23:44
|
|
|
ognistym piekłem straszą aby pieniądze uzyskać od słuchaczy wizjonerki |
|
|
|
|
Queza
The Morning Star
|
Wysłany: 2013-01-27, 00:49
|
|
|
Anowi napisał/a: | ognistym piekłem straszą aby pieniądze uzyskać od słuchaczy wizjonerki |
Aha... a mi się grunt pali pod nogami i czuję się jak w potrzasku |
|
|
|
|
Hava [Usunięty]
|
Wysłany: 2013-01-27, 12:48
|
|
|
Anowi, a Ty już wysłałaś pieniądze?
bo ja nie widziałam tam numeru konta. |
|
|
|
|
Queza
The Morning Star
|
Wysłany: 2013-01-27, 16:28
|
|
|
Obejrzałam dziś też i te 4 odcinki. |
|
|
|
|
Anowi
|
Wysłany: 2013-01-27, 16:48
|
|
|
Hava napisał/a: | Anowi, a Ty już wysłałaś pieniądze?
bo ja nie widziałam tam numeru konta. |
nie zbierali na tacę? |
|
|
|
|
Queza
The Morning Star
|
Wysłany: 2013-01-27, 18:43
|
|
|
Anowi - w kościele są tace. Masz taki w okolicy:
|
|
|
|
|
Anowi
|
Wysłany: 2013-01-27, 23:42
|
|
|
10 lat go budowali - jest dwa razy większy - moja noga w nim nie postała ani sekundy nawet w myśli |
|
|
|
|
Queza
The Morning Star
|
Wysłany: 2013-01-29, 12:23
|
|
|
|
|
|
|
|
Queza
The Morning Star
|
Wysłany: 2013-01-29, 12:33
|
|
|
Hava napisał/a: | List do Efezjan 6. - (10) W końcu, bracia moi, umacniajcie się w Panu i w potężnej mocy jego. (11) Przywdziejcie całą zbroję Bożą, abyście mogli ostać się przed zasadzkami diabelskimi. (12) Gdyż bój toczymy nie z krwią i z ciałem, lecz z nadziemskimi władzami, ze zwierzchnościami, z władcami tego świata ciemności, ze złymi duchami w okręgach niebieskich. (13) Dlatego weźcie całą zbroję Bożą, abyście mogli stawić opór w dniu złym i, dokonawszy wszystkiego, ostać się. (14) Stójcie tedy, opasawszy biodra swoje prawdą, przywdziawszy pancerz sprawiedliwości (15) i obuwszy nogi, by być gotowymi do zwiastowania ewangelii pokoju, (16) a przede wszystkim, weźcie tarczę wiary, którą będziecie mogli zgasić wszystkie ogniste pociski złego; (17) weźcie też przyłbicę zbawienia i miecz Ducha, którym jest Słowo Boże. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
•
|